Yeni Başlayanlar İçin Skylab...

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve 7XLarge tarafından 6 May 2026 19:15 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. 7XLarge

7XLarge User

Merhabalar. Uzun bir aradan sonra tekrar aranıza katıldım sıfırdan hesapla uzay macerasına giriştik bakalım. :)

Arkadaşlar benim hem bir sorum hem de bir önerim olacak. şimdi her hafta pazar günleri çift kapı etkinliği olsun diğer etkinlikler olsun yeni başlayanlar için hızlı ilerlememizi sağlayacak etkinlikler var.

Fakat skylab ciddi bir sorun şuanda 15 argem var dağıtılmamış fakat seprom saatte 12 tane üretebiliyorum,geliştireyim desem 38 saat sürüyor ve üretimi 12 ye çıkıyor :(

Eskiden gemiden skylaba gönderebiliyorduk evet bug vs yapıp kötüye kullananlar olduğu için bu durumun kapatılması gerekti anlıyorum.Fakat yeni başlayan birinin skylabı geliştirmesi çok olası değil buna bir çözüm üretilebilir.

En basit haliyle geliştirme indirimi geliyor %25 daha az uri harcıyoruz. skylab geliştirme günü gelse ve o gün skylab geliştirmeleri %50 indirimli olsa yeni başlayanları çok rahatlatacak bir etkinlik olmaz mı ? ya da başka önerisi olan var mı ?

2. Erlik

Erlik S-Moderator Team Darkorbit

Selamlar,

Tekrar aramıza hoş geldiniz :)

Skylab geliştirme süreci gerçekten sabır isteyen bir aşama. Paylaştığınız fikir aslında oldukça mantıklı; ancak konunuz hem bir soru hem de bir öneri içerdiği için, Güncelleme ve Fikir Havuzu Bölüm Kurallarına tam uymadığından konunuzu "Yeni Başlayanlar" bölümüne taşıdım.

Önerinizi diğer oyuncuların oylamasına sunmak ve sesinizi geliştiricilere duyurmak isterseniz, lütfen ilgili bölümün kurallarına göz atarak orada kurallara uygun yeni bir konu oluşturunuz.

İyi forumlar..

3. eğer indirim paketin varsa skylabı hemen geliştir yapabilirsin indirimle fazla uri yemez en azından 17-18 seviyeye getirebilirsin en olur yolu şimdilik bu.