Öneri Yeni başlayanlar ve düşük seviyelere saldırılamasın

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve JackQuake tarafından 9 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. JackQuake

JackQuake User

Öncelikle merhaba Darkorbit kullanıcıları ve yöneticileri;

Oyuna 2009'da kayıt olup bırakmştım, geçtiğimiz hafta tekrar gireyim dedim ve vakit geçirdim. 1-3 ve daha ileri haritalarda kesim yapmak zorunda olmam ve bu sıralar kutuların sadece 3. ve daha üstü haritalarda çıkmasından mütevellit, oralarda kasılmaya çalışıyorum. Fakat her defasında bir karşı şirket tarafından saldırıya uğrayarak, yok ediliyorum. Ziyadesiyle can sıkmakla beraber, oyuna henüz ısınmamış oyuncu olarak beni oyundan soğutmaya yetti. Velev ki diğer yeni oyuncuları da geriyordur bu durum. 4 senelik oyuncuların, 2 günlük oyunculara saldırabilmesi ziyadesiyle saçmalık. 1 k vuran bir kullanıcıyı, 70 k vuran kullanıcıların çerez niyetine yemesi, oyunun dengelerini alt üst etmekte. Ne NPC kesebiliyorum, ne kutu toplayabiliyorum. Gecenin bir vakti de gitsem, muhakkak birileri tarafından patlatılıyorum. Karşılık versem de, gücümün yetmesi namümkün o kullancılara. Oyunda adaletsizlik mevcut. Bu yeni oyunculara hırs yaptırmaz; Aksine kişileri oyundan uzaklaştırır. Buna mukabil bir takım önerilerim olacak;

İlk 3 yada ilk 4 haritaya düşman şirketlerin girişinin durdurulması,
    Yeni oyuncuların rahatça kasılabileceği (düşman şirketin giremeyeceği) yeni bir portal ve harita,
    Kullanıcıların arasında 1 seviyeden fazla fark olduğu takdirde, TP ve Şeref puanı alımının söz konusu olmaması, (bu durumla birlikte, herkes kendi seviyesinde kişilerle savaşacak ve çok güçlü rakiplerin, güçsüz olanları yok ederek zarara uğratmaları engellenecek.)
    Yalnızca haftanın belirli günleri/saatleri düşman portalına giriş imkanı verilmesi,
    1 seviyeden fazla fark olan oyuncuların birbirine saldırmaları halinde, aura oluşması ve zarar almamasının sağlanması.

İnanın 5 senelik 6 senelik kullanıcıların, 2 günlük oyuncuları kesmeleri üzerinden şişirdikleri egodan bunalmış durumdayım... Oyundan keyif alamıyorum, ilk 2 harita'da dahi düşman şirket oyuncuları mevcut, hiç bir şey yapılmıyor oyunda. Rahatça kasılabilecek bir yer yok, tek imkan para yatırmak. Parayı da yeni bir kullanıcıya oyunu sevdirmeden kazanamazsınız. Keyif alınmayan, sürekli yenilinen bir oyunda da kullanıcının devamlılığının söz konusu olacağını sanmıyorum.

İlgineceğinize zerre umut güdmesem de, ilgilenmenizi arz ederim...

Saygılarımla...

ÐΛЯKη£S bunu beğendi.
  2. Onerin güzel, lakin bu tür konuları güncelleme ve fikir havuzu bölümüne anket açarak oyuncuların ve DO takım uyelerine sunmanız gerekmektedir.

3. Merhaba ,

İlk olarak bahsettiğiniz durumları herkes yaşamıştır. Şu anda full + full olan oyuncularda zamanında zorluklar çekmiştir. Bu tür konular Güncelleme ve Fikir Havuzu bölümünde daha önceden açılmıştı. Bizler de belli aralıklarla merkeze iletmiştik. Fakat bu zamana kadar bir gelişme olmadı.

İyi forumlar.

4. JackQuake

JackQuake User

O vakit oyundan uzaklaşacağız ne yazık ki... Keyif almaktan ziyade, sürekli olarak stres yaratmakta bu durum. Fakat merkeze bildirmenizi isterim ki; Politikaları yanlış, çok yanlış. Henüz kazanmadan, bir çok oyuncuyu baştan kaybediyorlar, bilgileri olsun.

Teşekkürler.

5. Darion26

Darion26 User

Zamanında ben de senin gibiydim ki şuan o durumdan çok uzağım. oyundan ancak 4-5 iris full lf3 olunca zevk alırsın ki bu zevki anlatamam 8-9 iris gemilere seprom çekince dalmak :p bu gemiyle bile patlatamıyorlar :) sadece biraz zaman ayır ve kutu topla katlayıcı ile :) bu arada tr3 te oynuyorsan beraber oynayabiliriz ;)

GREED bunu beğendi.
  6. Mesajımda zaten bir kaç defa ilettiğimizi yazmıştım. Fakat oyun yapı itibari ile uzay savaş oyunu formatında olduğu için midir bilemiyorum bir gelişme henüz olmadı. İlerde bir şeyler yaparlar mı bunu da şimdiden bilemiyoruz.

İyi forumlar.

7. JackQuake

JackQuake User

Full lf3 Goliath 4 iris var hocam, ancak halen kimseyi kesemiyorum. Seprom çekmek nedir? İnanın oyunda ki o kalkan ve skylab muhabbetine çok uzağım, bilgim yok. Hammadde temin edicileri geliştridim fakat nasıl kullanacağımı bilmiyorum. Belki de ondan kesemiyorumdur kimseyi. Türkiye 1'deyim. Bildiklerinizi aktarabilir misiniz bana rica etsem? Teşekkürler şimdiden...

8. Darion26

Darion26 User

Öncelikle hammadeyi gemilerinize yollamak gerekir bunun için skylab ekranının sağ alt tarafında sevkiyat modülü var oradan ani veya belli bir süre zarfında yollıcaksınız. ana modül gelişmeden hiç bişey yapamazsınız. ayrıca kalkan ve besleme muhabbeti şudur ki atış gcünü ve kalkan gücünü arttırırsın. 1 adet seprom 10dk kalkan güncellemeye yarar olağanca kalkanınızı seprom ile besleyin.ilk sevkiyatta yollıcaklarınızın hepsini promerium yollayın sonrasında yarısını kalkana yarısını hıza besleyin ilerleyen zamanlarda seprom ile besleyin (level 15 civarı yeterli). sıra adam kesmeye gelince öncelikle gemine seprom yollayıp onu silaha besleyin sonrasında zaten adamları x4 veya x3 mermisi ile çok rahat patlatırsınız :) size kendimden bir fotoğraf atıyım:
    Sadece kendine biraz güven ve taktik :)
    Ayrıca kendine forumdan arkadaş bulabilirsin.
    @Ŧ®_GID£®LI_LΛZΣΓLΞΓ sanırım yardımcı olabilirsin :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.