yeni başlayanlar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve AyKaranlık. tarafından 2 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar ben oyuna 1 haftadır tekrardan başladım sizden öneri almak için açıyorum bu konuyu. Şu anda goliahtım 1 iris 7 flax 5 lf3 3 BO-2 ve full elit hız jenaratörü var benim şimdi yapmam gereken neler var ilk önce irismi alayım yoksa lf-3 lerimi tamamlayayım yoksa uri biriktirip korsan kutusumu açayım gerçi 15-20 tane açtım hiç lf-3 çıkmadı tavsiyelerinizi bekliyorum...

2. TheMaster

TheMaster User

Bu haldeyken korsan kutusuna uridium harcamayın.Bana soracak olursanız önceliğim irisleri fullemek olurdu.Bunun için ilk 4 irisi uridium ile geri kalan 4 iriside açık artırmadan teklif vererek alırdım.Tabiki LF-3 ve BO2 eksiklerinizide bir an önce tamamlamanız gerekiyor.Bunlar hemen olacağını beklemeyin zamanla olacak şeyler.Serveriniz de bir klan bulup birlikte kasılabilirsiniz.

AyKaranlık. bunu beğendi.
  3. cevap için teşekkürler :)

4. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Konunuz uygun bölüme taşınmıştır.

İyi Forumlar

AyKaranlık. bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.