Duyuru Yeni Başlayanlara Özel Kod

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by DUMAN., Jan 1, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. WolfWar

WolfWar User

4 magma, 3 yansıma, 3 hiperplazmoid, 10 prometheus, 1 kararsız, 27 normal lf4. 9 iris, 10 havoc, 4 hercules. Ve syborg um olabilir ama venom ve 15 kararsızı keşke bende alabilsem ya :D

2. DUMAN.

DUMAN. User

Sayın modum teşekkürler arkadaşlara açıklama yaptığınız için . Arkadaşlar gördüğünüz gibi inanmayın ve yalan diyenler girip yapabilir link atmak yasak öyle bi şansım olsa zaten atardım herkese iyi oyunlar.

3. uzayl80

uzayl80 User

operada reklam linki acılmaya bilir o yüzden chormeden msgo ya girip kayıt olunup darkonun reklam linkine tıklanıp hesap acıp kodu girmesi drumunda hersy hazır hale gelen bir venom oluyor :D cok basit bir iş tebrikler fakat eski oyunculara haksızlık olmuş gibi onlarada iyi bişeyler verseymiş iyi olurdu

4. Eski

Eski User

Yeni başlayacak arkadaşlar için çok güzel tebrikler darkorbit. Şimdi baktım da ana haritalar taksi durağı gibi olmuş sapsarı :D

.Paradoks. likes this.
  5. uzayl80

uzayl80 User

aynn öle valla sarı taksiler coalmış sanki yolcu bekliyor haahahha yılbaşı hindisi gibi dolanıyorlar x1 de

6. Bsgo kapatıldığına göre sunucusu boş kaldı haliylen o sunucuyuda darkorbite ekleyecekmisiniz adminler.

7. -333-

-333- User

hee ekleyecekler

8. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Kodun kullanım süresi bittiği için konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Thread Status:
Not open for further replies.