Yeni başlayanların benden çok ekipmanı var...

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ._QuATTrO_. tarafından 8 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. (NOT: Sayın forum modları konu doğru yerde mi bilmiyorum en uygun yer burasıdır diye buraya açtım eğer yanlış yerdeyse özür diliyorum ve sizden uygun yere taşınanızı istiyorum)
    Öncelikle herkese merhabalar ve hayırlı ramazanlar.

Arkadaşlar benim sizlere şöyle bir sorum var. Ben 2012 mart ayından beri bi hesapta Darkorbiti oynuyorum. 1 yıl boyunca üniversiteye hazırlandığımdan oyuna uzun süreli giremedim. Ancak son zamanlarda şunu görüyorum. Açık artırmada baktığımda daha kayıt olalı 1 ay olan üyelerin gemi tasarımları elit(açık artırmada 1 haftalık olan tasarımlardan) diroitleri full apis ya da zeus ve ekipmanlarınında hayli iyi olduğunu görüyorum. Ben 2 yıldır uğraşmama rağmen böyle yapamıyorum ama bu hesabın sahibi çok kısa bi zamanda benden kat be kat iyi durumda.
    Ben kredimi skaylabtan ve 4-5 , 1-6 haritalarında NPC keserek sağlıyorum.
    Ayrıca da bu üyeler bu kadar krediyi nasıl biriktirebiliyolar?
    Gemim ve özellikleri:
    Goliaht
    Full LF3
    3 İris
    5 Flax(diroitlerde full lf2 var)
    Kalkan full B01
    Hız 5 adet uridiumlu geri kalanı creditsli
    Ekstralar herkeste olanlardan var.
    3 level PET 10
    Skylab full 10 level(günde 7,5 veya 5 m kredi kasıyorum.)

İşte böyle arkadaşlar
    Sizden ricam bana akıl vermeniz şöyle şöyle yap daha iyi kredi kasarsın gibisinden taktiklerinizi bekliyorum.

Son düzenlenen: 8 Temmuz 2014
  2. Konunun yeri : Yeni Başlayanlar.

En iyi krediyi Cubi ve Uberde yaparsın. (Zaten yapıyormuşsun) Cubiyi PC sağlığı açısından tavsiye etmem. Hele çılgın cubide hiç tavsiye etmem. Uber (4-5) haritasına gidebilirsin ama Boss Tallon , Uber Devo gibi yarartıklar için klanca gitmen daha akıllıca olur.

Bu arada en kısa sürede Full B02 olmaya çalış. Ve aralıksız (tabii 10 dk. felan mola ver) 6-7 saat kasıl ki kredi iyi olsun. Kırmızı yaktırmamaya dikkat et bu arada o haritalar klan diplomasisi açısından çok incelik gerektiren 2.haritalar.

Saygılar ...

LOONIE TUNES

3. cevabınız ve öneriniz için çok teşekkür ederim en kısa sürede kalkanları fullemeye çalışıcam :)

4. Merhaba ,

Eski sistemde klanlardan yüksek krediler yollanabiliyordu fakat yeni sistemde klanda geçen süreye bağlı olarak haftalık olarak yollanabilecek miktar artıyor.

Normal olarak düşünürsek skylap'tan Promerium yollayıp satıyorlardır. Ayrıca yüksek kredi veren görevleri yapıyorlardır. Npc'lerin çöplerini toplayıp onları satıyorlar. Ayrıca 5-10 milyon olunca açık arttırmaya girmek yerine 6 gün filan kredi biriktirebilirsiniz sonra 1 gün açık arttırmaya girebilirsiniz. Dediğinize göre bakarsak 5 milyon desek 5 x 6 = 30 milyon kredi gelir. Fazlası olursa da yararınıza olur.

Genel olarak eski haritalarda x-3 ve x-4 'te kasabilirsiniz yada görev yapabilirsiniz. Yine aynı şekilde üst haritalarda kasabilir oralardaki görevleri yapabilirsiniz.

İyi forumlar.

5. teşekkür ederim modum sizede iyi forumlar.

6. goli ile en iyi cubikonda kasılır ama leo da x-3 ve skaylab la (lvl 10) günde 15-20m credi kasarsın

7. Tr6 değil mi...

8. Cubikon kes ve çöplerini alıp sat günde 10m kasarsın çok rahat ben sadece çöp satarak 30, 40 dakikada 3, 4 m credi yaptım.

Sussİzle bunu beğendi.
  9. Teşekkür ederim kardeşim önerin için. :)

10. Cloud

Cloud User

Lf3leri 31 adete çıkar

B02 kalkanları minimum 16 adete çıkar

İrisleri fullemeye çalış.

Hızları 2000 urilik al.

Kristallon Ve Cubikon bölgesinde iyi kredi kasarsın.

Skylab'tan sürekli kendine sarı taş gönder ve sat.

İhalede bulunan 9Lu, 6Lı ve 4Lü Slotları ucuz fiyata satın alıp karlı bir şekilde sat.

Sürekli görev yap, görev yaparken hem normal kasılıyorsun hemde görevden ek gelir geliyor.

İyi geceler

11. önerin için teşekkür ederim dediklerinin çoğunu yapıyorum zaten sadece sağlam bi klan kaldı onuda çözeriz inşallah

12. Cloud

Cloud User

İnşallah umarım amaçlarına ulaşırsın kolaylıklar diliyorum.

İyi geceler

13. İstersen kendin de bir klan kurup, üyeler alıp gelişerek kendine Credits atabilirsin; ama sağlam, seni kasan bir klana girmen senin için daha iyi olabilir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.