Yeni Baslayıp KLAN aray iceri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve darkorbit523525a tarafından 14 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Klanda 954.299.005 Credic var arkadaslar meblamız baya yüksek yeni baslayıpda gelmek isteyene 150m haftalık verebilirim. 150m ne yapa bilirsiniz 3 adet item ala bilirisiniz
    1. 15 adet lf3
    2. 17 ,18 adet bo2
    3.7 adet iris
    goliath:1m
    bunları alabilirsiniz yada paranızı biriktirip ageis ala bilirsiniz
    ageis fiyatı : 550m

2. Merhaba ,

Klan Arama Kriterleri

İlgili konuyu inceleyip ilk mesajınızı örneğe uygun olarak yeniden düzenleyiniz.

İyi forumlar.

3. hangi sunucuda?

4. Prophecy

Prophecy User

kardeşim serverini ve çarının özelliklerini bi söyler misin?

5. iskandinavya (int3) gemi şuan lenovo ama diroit geliştirmek için aldım goliath var hangarda daha aktifleştirmedim . 14 lf3 kalanı lf2 3 iris 4 flax (8 e tamamlamadım alışverişten alırım diye) ortalama vuruşum 3000-3600 arası bişe 2 bo2 ama x3 gelince uri çekip birazını tamamlarım yada pet alırım kalanıyla bo2 felan alırım biraz bu arada arge 6 (1 haftaya kalmaz 7 olur)
    yani gemim orta düzeye yakın bişe iyi değil ama idare ediyoz işte.klan yardımıyla da gelişmeyi planlıyorum

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.