Yeni basliyan biri icin gemi tercihi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ((AlpCan)) tarafından 17 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ((AlpCan))

((AlpCan)) User

arkadaslar laptoptan gunde 2-3 saat oynama vaktim oluyor oyunu oynama, leno 6lf3 gerisi full lf2 7 flax var.25m kredi yaptim.Acaba goliyemi gecsem yoksa lf3, iris ve jenarator mu kassam.Birde ilk neyden baslamaliyim kasmaya ?

2. messimel

messimel User

2-3 saatle bu oyun yürümez :D ama çok istiyorsan oynamak goliye geç kristallon kes credits ve uridium kas crediye iris uriye lf3 al taa ki irisler fullenene kadar irisler fullenince uriye lf3 almaya devam et crediye bo2 kalkan al onlarda fullenince paladium toplamaya git alpa kapısını aç sonra beta öyle git işte :D kristallon da yardım edecek arkadaş bul kendine

3. Nefes

Nefes User

Merhaba

Konu uygun bölüme taşınmıştır.

Bnece şuan leonovda devam ediniz goli için envanteriniz eksik goliye bu şekilde bir ekipman ile geçerseniz sürekli keserler oynama isteğinizi kırarlar diye düşünüyorum.

4. RAMMFİRE

RAMMFİRE User

nefes moderatore katılıyorum :D ilk önce golinin içini toplarla sonra goliye geç zaten şimdi goliye geçmek alışverişten kırmızı goli almak kadar kolay

5. ((AlpCan))

((AlpCan)) User

Teşekkürler dikkate alıcam

6. BonusRasta

BonusRasta User

leo olanı iyice geliştirene kadar devam et iris falan al, leo da diroitleri kasmak çok kolay. Sonra goliath'a geçersin. Hem kendi haritanda avantajın var gelişince kimse saldırmayı göze almaz

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.