Yeni Bilgisayar Alıcam Öneri Verebilirmisiniz

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve emreakkanmarskralı38 tarafından 19 Ağustos 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba öncelikle konuyu yanlış yere açmış olabilirim kusura bakmayın bütçem 900TL Darkorbit i hiç kasmadan oynamak istiyorum önerileriniz varmı ???

2. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba,

Konunuzu uygun bölüme taşıdım.

Size bu konuda yardımcı olamam GİS kuralları içinde burda bir marka belirtmem yada şunu alın demem yasak bu sizin tamamen insiyatifinize kalmış bir durum.Bütçeniz neyi ön görüyorsa ona göre haraket edin bence.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 19 Ağustos 2018

3. Hocam laptop mu ? Kasa mı alacaksınız ?

4. Kasa + Monitör de olur ama laptop daha mantıklı olur :D

Hocam marka değilde kaç ram olmalı mesela darkrobiti hiç kasmadan oynamak için nasıl özellikleri olması lazım

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 20 Ağustos 2018
  5. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

En yaygın kullanılan işletim sisteminin en az 512 MB ( en düşük konfigurasyonlu bilgisayarda) istediğin dikkata alın.
    Son zamanlarda tekneloji editörlerinin, dergilerinin tavsiye etdiyi en düşük bellek hacmi 8 GB .
    En yaygın kullanılan işletim sisteminin ve en yaygın tarayıcının (kendisi RAM canavarı olarak da bilinir :D) yani oyunun en iyi şekilde çalışması için 4 GB bellek gerekli. En büyük işletim sistemi üreticisinin daha eski işletim sistemlerini kullanıcaksanız bu hacim 2 GB'a kadar ine bilir.

İyi forumlar.

6. Valla ben sana şunu diyeyim 900 tl'ye bence boşuna laptop alma biraz bekle ekonomi iyileşsin dolar düşünce laptop almaya bak.

Fiyatı 1.500 TL veya daha yukarısına çekersen daha rahat oynatacak cihazlar alabilirsin.

Günümüzde artık 4 GB Ram yetersiz kalmakta hele Windows 10 olarak kullanacaksanız ki mecbursunuz artık Windows 10'un performansı 7'ye yetişti ve eski Windowslara nazaran daha güçlü bir işletim sistemi olma yolunda.

Bu oyunu 1 GB ramli makina'da açar ancak kasmadan oynayabilmeniz için en az 6 GB olması gerekir makinada ve ortalama bir ekran kartı i3 işlemcide kasmadan oynayabilirsiniz medium ayarlarda.

Benim size önerim biraz daha mümkünse para koyun daha sağlam bir cihaz alın 900 TL'ye indirim gelmediği sürece güzel bir cihaz bulmanız zor hele ki çoğu tarayıcı artık 3 GB'dan aşağısını tüketmiyor ram kullanımları çok arttı.

7. teletabi1

teletabi1 User

2. EL İ3 VE 8GB REM Lİ 2GB 128 BİT EKRAN KARTLI BİR KASA ALABİLİRSİN ....benden söylemesi :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.