Yeni Bilgisayar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve kerocan53 tarafından 28 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Hangi Marka Tercihinizdir

1. Asus

40,0%
  2. Monster

40,0%
  3. MSI

oy sayısı 0
    0,0%
  4. Toplama

40,0%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. kerocan53

kerocan53 User

Arkadaşlar yaklaşık "4000TL" bütçem var, bilgisayar olarak ne önerirsiniz .Kendi düşüncem "Monster".

2. Merhaba ,

Laptop mu yoksa masaüstü mü düşünüyorsunuz ? Masaüstü olursa toplama sıkıntısı pek olmaz daha uygun oluyor. Fakat iş laptop'lara gelince toplama imkanları daha sınırlı oluyor bildiğim kadarı ile ama işin teknik kısmını pek bilmiyorum.

İyi forumlar.

3. Masaüstü (toplama) bilgisayar her zaman en iyileri olmuştur.Aynı konfigürasyona sahip bir masaüstü ve laptop arasında büyük fark vardır.Laptoplar masaüstünden ortalama %50 daha pahalı oluyor.Ve ayrıca laptoptaki bileşenler bilgisayardaki model isimleriyle aynı olsalarda masaüstüne göre düşük performans verirler.Örneğin GTX970M."M" ibaresi laptopa özel olduğunu gösteriyor.Ve bu kart masaüstü bilgisayardaki GTX770'in çok az da olsa gerisinde kalıyor.

Anketteki tüm markalar başarılı , zirvedeki markalardır.
    4000 TL ile güzel bir laptop alınabilir.Ama dediğim gibi , masaüstü (toplama) ile daha ucuza daha yüksek performans alabileceğiniz bir sistem toplayabilirsiniz.

4. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

bir pc sozu derki en kotu masa ustu en iyi laptop tan daha iyidir:)bence masa ustu ve toplama ile bu butceye harika bir pc cikar.

5. O soz eskiden gecerliydi simdi oyle bisiy yok ;)

Simdi ki notebooklar iyi performansli ama masaustuleri hala yakalayamadilar.

6. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

:D deme , peki 4 tl bir laptop birde pc toplandigini dusunelim hangisi uzun omurlu olucak.gelistirilebilirlik parcalari yukseltilebilirlik acisindan olsun+ yenileme + tum parcalari v.s..2 laptop bozdugum icin masa ustu tercihim.

7. Simdi laptoplarinda kendi aralarinda ayni fiyata daha guzelleri vardir.
    Bazi laptoplar vardir 4000 tl yi verirsin 7 sene boyunca oyun oynarsin (yeni cikanlar dahil) bazilari vardir alirsin 2 sene anca kullanirsin.

Benim tercihim Alienware

Msiya pek guvenmiyorum asusda oyle asus masaustunde iyi laptopda surumden kazanmaya calisiyor.

Monster ise ben ilk basta severdim kendilerini ama durduk yere mavi ekran , ekran karti ya.masi gibi sorunlari var.

Toshiba iyidir mesela.

Parca degisimide laptopdan modele gore degisiklik gostermektedir. Yabi her laptop ozeldir.

Masaustuler standarttir.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  8. O fiyata harika bir Skylake sistem toplanır.

Haswell ile pek performans farkı olmasada almışken Skylake almak daha mantıklı.Birde DDR4 ayrıcalığı var tabii.

9. Ya bana kalsa ben teknolojinin suratina bakmam nedeni ise her gun ilerliyor bak bunu bilisim okuyan biri soyluyor. Dusun.

Bilgisayarlar en aptal hamam boceginden daha aptaldir onceden ilk i7 ciktiginda oooo vay be dediler simdi ise eski i7ler hurdacilarda kose kapmaca oynuyor.

Her skylake veya haswellde o kadar iyi degildir. Aralarindan en iyisini sececen. Uzun sure iyi bir makina istiyorsan uzun arastirma yapilmali.

Aslinda benim aklimda ps4 alip hackleyip windows kurup oyun oynamak var :) hackerlar linux kurmus ps4 e ki ben demistim bu yapilabilir bisiy diye...

10. Anlayan birinin bu fiyata topladığı Skylake sistemdeki parçaların "kötü" olarak nitelendirilen şekilde olması için kişinin şanssız olması gerekiyor anca.

Teknoloji bu , ne olacağı belli olmuyor.Bir bakmışsın IOS port edilebilir bir sistem haline gelmiş :)

11. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

ps4 var bizim en buyuk sorun flash player yuklenmiyor.teknik siz gibi anlamam ancak windows ta ps4 pek ise yaramaz gibi.

12. Adamlar linux yuklemis ama ? :linuxla ne yapacan :p ps4 de ?

Yav ios olsun android olsun linux olsun hepsi kirilabilir.

Kirilamayacak tek sistem beyindir :) aklinin kullanan adamda o beyni kolay kolay tirlatmaz :)

(İosu hic sevmem dunyanin en paragoz sistemi)

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  13. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

biz ilk darkorbiti denedik zaten heyecanla ama olmadi zamanla onada cozum bulurlar elbet:)

14. Arkadaşlar bir monster kullanıcısı olarak şunu diyeyim: iç parçalar ve kasa MSI a yaptırılmış gayet başarılı Msı dan da fiyat olarak biraz daha uygun. Aynı özellikteki asus ve toshibadan ise 1500-2000 TL uygundur.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.