Yeni Bir Başlangıçta Yardım Edermisin ??

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve hunted12345 tarafından 21 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. selamun aleyküm kardeşlerim öncelikle şunu belirtmek isterimki bu oyunda zaman ve sabırla başarıya ulaşılıyomuş onu anladım uzun bi aradan sonra oyuna dönücem ve bu sefer hedeflerim doğrultusunda gitmek istiyorum.aşağıda gemimin özellikleri yazılı sizden bundan sonra neler yapmam gerektiğini ayrıntılı ve sıralı bir şekilde anlatırsanız ve nerde nasıl kasılacagımı credits konusu olsun urudium olsun bana yardım ederseniz beni çok mutlu edersiniz şimdiden allah razı olsun yazandan yazmıyandan :)

gemi: goliaht ve ucuz tasarımlar
    lf3:full
    bo2:full
    hız :full
    level:12
    arge:4
    skylap: hepsi full 20 bi tek seprom 18
    diroitler: 7 flax 1 iris
    uçuş düzeni: yok
    credits: 15 milyon
    urudium: 2167
    vip: yok
    katlayıcı: yok
    pet: yok

cephane:
    x1:32000
    x2:34000
    x3:11000
    x4:17000
    sab-50:7500

extralar: full

kapılar: yapılmış kapı yk
    alpha:17/34
    beta:18/48
    gamma:23/82

Gemim bu şekilde şimdiden herkesten allah razı olsun..

not:50-100 tl arasında uridium çekebilirim aylık.

Hiç bi görüşü olan vatandaş ykmu yav az yardımcı olsanız ?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 21 Ocak 2016
  2. Sacrifice

Sacrifice User

Merhaba,

Alt alta mesaj yazması oyuncuların yasaktır.Lütfen dikkat ediniz.Öncelikle arge puanınızı yükseltmeniz geminiz için faydalı olacaktır.Vip paketiyle gelişiminizi hızlandırabilirsiniz dilerseniz.Son olarak pet alabilirsiniz.İlk adımda bunları yapmanız faydalı olacaktır.

Keyifli forumlar.

3. Sertan

Sertan User

Öncelikle merhaba 3,5TLye 30k uridium avantajından yararlanarak bir kaç tane almanızı tavsiye ederim yanlış hatırlamıyorsam sadece bir kez bu fırsat sunuluyor. Bunun haricinde bir klana katılıp bol bol görev yapmanızı ve Palladium toplayarak alpha beta gamma kapılarını açarak yapmanızı öneririm. Kapılar biraz fazla zaman alıcaktır ama buna değecektir. Skylaptan Promerium " sevkiyatı yapıp bunu satarak credist kasabilirsiniz. Kazandığınız credistleri açık artırmada iris almayı deneyerek değerlendirebilirsiniz. Ek olarak P.E.T. İndirimde pet almanızı ve 8.seviyeye getirdikten sonra kamikaze ve hammade toplayıcı almanızı öneririm :)

4. Soyuz*

Soyuz* User

Aleyküm Selam,
    Öncellikle İrislerini tamamlamanı tavsiye ediyorum çünkü kapıları yapmakta zorlanırsın vuruşun düşük olduğu için eğer tr3 de isen bana mesaj at sana her türlü yardımcı olurum.
    Eğer uridium alma gibi bir şansın varsa elinde alıp argeye yatırmanı tavsiye ederim.(x3'te almanı tavsiye ederim.)
    Uçuş düzeni şuan için gereksiz öncellikle 15 argeyi geçmelisin.
    Sana bir yol haritası çizeyim.
    8 iris ve 31 lf3 yap hesabını önce sonra hesabını en kötü 8 argeye ulaştır bu rakam ne kadar yüksek olursa o kadar iyi.
    Pet alıp 8. seviyeye getirip kamikaze 3 alıp Alfa, Beta ve zetaya başla.
    Zetadan gelen kutular ve sende uridium yüklediğin zaman kutu alabilirsin 100 adet civarı lf4 gününde açarsın kutuları hem tasarım hem lf3 ve diğer ekipmanlardan bulurusen ve şanslıysan lf4 de bulurusun 2-3 tane.
    Bu yoldan devam etmelisin.

5. Tşk ederim tr1 deyim bn tr3 te olma şansım olsaydı çk iyi olurdu bnm için kısmet artık tavsiyenize uyucam :))

6. LoVeHeRe

LoVeHeRe User

Kardeş pet almalısın bide lf3 leri lf4e çevirmeye calışabilirsin. İrislerini fulle. Paladyum toplayarak kapıları açmaya çalış.

Kolay gelsin.

7. Sacrifice

Sacrifice User

Merhaba,

Konuya gerekli cevaplar verildiğinden, Konunun kitlenmesi uygundur.

Keyifli forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.