yeni bir car

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -fahri123- tarafından 7 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. -fahri123-

-fahri123- User

Global avrupada hic turk olmadigi icin sıkıldım ve tr3'e gectim suanda baslangic itemlerim var pazqr gunu indirimler ile 220 k uri cekecegim ne yapayim sizce bir tane pet almayi dusunuyorum

2. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Tam olarak ekipmanınızı bilemiyorum ancak 15 lf3 15 bo2 olmalısınız.Bu yönde harcaya bilirsiniz.

İyi forumlar

3. -fahri123-

-fahri123- User

3 lf3 3 bo2 5 levelim

4. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

O zaman dediğim gibi kalkan ve lazerlerinizi arttırmalısınız.Pet sizin için çok gereksiz olur.Sadece petin bir yararı olmaz fazlasında ağır olur.

İyi forumlar

5. -fahri123-

-fahri123- User

2 iris gerisi lf3 ve bo2 karıstırsam nasıl olur

6. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

220k uri için ikinci iris almayı tavsiye etmem. Siz 1iris, kalanı ile lf3 ve bo2 karıştırın.

Keyifli Forumlar

7. az daha uri çekbiliosn ageis ve lf3 al

8. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Açık arttırma düzeninde artık aegise uri yatırmak çılgınlık bence :)

Keyifli Forumlar

9. tr5 te 1.000.000.000 gidiyor enn az arkadşın alabilcegini duşunmuyorum birde tr3 oldugunu düşünürsek ama oyuna ageis olarak başlamak baya yararlı olur

10. -fahri123-

-fahri123- User

Tskler 3.tl ye vega paketi aldim ve vegayi diZmek icin bo2 lf3 ve iris alicam bir dahaki seferede pet alirim ;-) konu kitlenebipir

11. Merhaba ,

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.