Yeni Bir Droit Düzeni

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve anakin5555 tarafından 14 Haziran 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Olsun Mu?

Anketin kapanma tarihi 15 Haziran 2016.
  1. Evet, credili olsun.

29,4%
  2. Evet, urili olsun.

11,8%
  3. Hayır, olmasın.

58,8%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. anakin5555

anakin5555 User

Merhaba. Sizce yeni bir droit düzeni gelirse iyi olur mu? Bu sorumu mesajla cevaplayın. Bu anketimde sizlere urili mi credili mi olmasını soracağım.Şimdi droit düzenini açıklayalım:

Adı:Ay Yıldız Uçuş Düzeni (TR Serverine Özel Olsun)
    Özellikler:℅15 lazer ve roket hasarı artışı,-%100şp eksilişi, %25 tp bonusu, %12 dp artışı ve %21 kalkan eksilmesi

Fotoğrafını hazırlayamadım çünkü internete yayınlayamadım. Ama anlatyım aklınızda canlansın.

( sol tarafta bu şekille dizili 6 droit olacak ve sağ tarafta * oluşacak şekilde 4 droit olacak.

Şimdi sizden isteğim. Bunu istiyorsanız urili veya crediliyi seçin, istemiyorsanız hayırı seçin. ;):):D

Ne kadar uri ve credi olacağına da siz karar verin :)

Son düzenlenen: 15 Haziran 2016
    Comander_123 bunu beğendi.
  2. Gerçekten çok fantastık bı fıkır tam senlık :D:D

WolfWar ve anakin5555 bunu beğendi.
  3. anakin5555

anakin5555 User

:)

4. Güzel fikir. Ama uygulamaya konulacağını düşünmüyorum. Çünkü özellikleri çok yararlı, birazda zararlı özellikler yapmalısınız :) Örneğin oyunda ki burgu diroit düzeni %20 lazer hasarı arttırıyor. Ama buna karşı Kalkandan kısıyor. Senin diroit düzeninde %50 Şeref ve %50 TP gibi harika bir özellik mevcut. Birde %25 lazer ve roket hasarı artışı. Çok yararı var. Bence Özelliklerini kısmalısın. Mesela %10 lazer hasar artışı + %30 tp bonusu gibi.

5. anakin5555

anakin5555 User

Oda türkün gücü bu yüzden urilise 300.000 uridium, crediliyse 300.000.000 olsun. :)

6. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Forumda alt alta yazmanız uygun değil.Bu konu ile sürekli uyarı alıyorsunuz.

Keyifli Forumlar.

7. Ay yıldız şeklinde uçuş düzeni çok güzel ama özellikleri abartılı olmuş özellikleri oy veren oyuncuların fikirlerini de alarak ona göre yeniden düzenlemek gerekir .Bence o özelliklerin hepsi olsun ama DO ne der onu bilemem .+1 mesela ay yıldız uçuş düzeninde kesilen yaratıklardan %10 uri fazla olabilir yeni başlayan oyunculara faydası olur Not: nedense hep yeni başlayan oyuncuları düşünüyorum .:rolleyes::D:D

8. hayır ya kesinlikle oyununun dengesini bozar bu bu ne ya %25 lazer hasarı ve sadece %10 kalkan azalması böyle şeymi olur tp şerefi geçtim hadide bu çok dengesiz olur ya oyun batar abi böyle bişi olmamalı kesinlikle çok kötü olur

anakin5555 bunu beğendi.
  9. anakin5555

anakin5555 User

Yeter adminim forumunuzun bozukluğundan cezamı ben aldım. Yetti ama 2. Kez bunu yaptınız. 1.de sustum ama yeter 2 oldu. Forumunuz deli mesajı 2 kez art arda yollamış. Forumunuz deli cezamı bn çekiyorum. Bu sözüme de ceza verirseniz supporta gidecem bilginize!

10. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Mesajı iki kez gönderme olayı yok .Sizin yaptığınız bir durum yazacağınızı bir mesajda değilde 3-4 mesajda gönderiyorsunuz.Cevabınızı ayrı gülücüğü ayrı yolluyorsunuz.Bu iki mesajı ayrı ayrı göndermek mi oluyor ? Ben 4-5 tane mesajınızı birleştirdiğimi biliyorum tek konuda.Ha diyorsanız siz haksızsınız buyrun şikayet edin supportta.Bekliyorum.

İyi forumlar

11. Bune kardeşim özellikleri burgu+şeref düzeni + roket + bide tp oh daha neler :D bide %5 hızla %10 kalkan kesiyo diyon burgudan daha düşük götürüleri böle bi tasarım cıksa bile minimum değeri 1 milyon uri olmalı çok çok abartılı özzellikler -1

12. anakin5555

anakin5555 User

Merhaba. İstekler üzere ve desteklenebilmek için düzelticem.

-%100 ŞP=ceza
    +%15 lazer ve roket hasarı=ödül
    +%25 TP=ödül
    +%12 DP artışı=ödül
    -%21 Kalkan eksilişi=ceza

Umarım artık desteklersiniz. Fiyatı da credili olacaksa 30.000.000 credi urili olacaksa 150.000 uridium olsun ve 3D olsun.

13. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

-%100 şeref derseniz şeref kalmaz :D Ve ilk mesajınızda düzenleyin ki üyeler görsünler yoksa bu mesajınızı görmeden yorum yapabilirler :)

İyi forumlar

14. anakin5555

anakin5555 User

Düzenledim. Ama x oluşumunda da şp vermiyor ama tp veriyor. Orda az veriyor tp ama burda çok verecek

15. Bence uygulamaya konulmaz. Çünkü diroit düzenleri basittir. Çok kafa yormaya gerek yok 1-2 özellik eklersin dükkana koyarsın alan alır. Darkorbitin şuanda dükkana uçuş düzeni koyma ihtiyacı yoktur. Çünkü olsaydı 2-3 özellik 1-2 de zararlı özellik ekleyip satışa koyardı diye düşünüyorum.

16. şeref alamadıktan sonra tasarımın ne anlamı kaldı :) sürekli uçuş düzeni mi deişcez

17. anakin5555

anakin5555 User

Konu kilit

18. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

İsteğiniz üzere kilitlenmiştir.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.