Yeni bir kapı: Horus

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ¯¯ƒσяєνєя•αℓσηє¯¯ tarafından 14 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sizce mantıklı mı?

1. Evet

78,0%
  2. Hayır

8,5%
  3. Gelişmeli

18,6%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ÇORBACI

ÇORBACI User

50 zetadan 5 tane havoc çıkaramayanlara anlat sen bunu.

2. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Düşünce olarak çok güzel fakat,kapı çok basit biraz daha zorlaştırılabilir.

İyi Forumlar.

3. ganimet demişsin aslında gg olsa daha iyi olur .

4. güncelliyorum. Çoğu kişinin isteği üzerine kapıyı biraz daha zorlaştırıyorum.

5. wasd1dsaw

wasd1dsaw User

kapı güzel, zorlaşsa iyi olabilir ama ad uymamış horus antik mısır mitolojisinden diğerleri ya yunanca harfler ya da yunan mitolojisinden:)

6. bence geliştirmelisin full lf 4 vermesi çok saçma gel di bana.onun yerine %25 lf4,%25 havoç,%25 herkül,%25 satürn kazanma şansı olsa daha mantıklı.parçaların korsan sandıklarından çıkmasını iyi düşünmüşsün.hoşuma gitti.zor açılır bu kapı :D.bölümler fena değil.daha da zorlaştırabilirsin.ödüller çok geldi.50bin uridium vs.geliştirsen daha iyi olur sanırım.

7. ODAKAB

ODAKAB User

Madalya çıktığında npc kesmeye devam etme şansı olmasın yoksa adaletsizlik olabilir.

8. PUSAT

PUSAT User

Korsan kutularından çıkma ihtimali apis parçası çıkması ile aynı ve 25 parçadan oluşuyor bence ya 10 parça olup aynı ihtimalle olsun yada ihtimali arttırılıp 25 parçadan oluşturulsun..Ek olarak rsb,araştırma dosyaları ve şp'yi çok fazla buldum çünkü %33 ihtimalle lf4 çıkma ihtimalide sunmuşsun.Geliştirilmeli..

9. WolfWar

WolfWar User

Güzel fikir eline sağlık

10. senberk99

senberk99 User

süper gibi olmuş ama tek zor şey 4.5 m kalkan + 6m dp li octopus imkansız bunu kesmek bunun canı 2m kalkan da 2m ye indirlir inşallah olumlu oy atcam bir de tam geliştirilmeli lf4 kazanma şansı %20ye düşürülmeli diye düşünüyorum son olarak ta çok fazla şeref veriyo...(350kya düşürülmeli bence ) fkaat genel olarak güzel oyum olumlu

11. yapılışına göre verdiği ödüller çok fazla

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.