Yeni Bir Macera

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve venomsami31 tarafından 23 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Merhaba arkadaşlar

oyuna yeni başlamış bulunmaktayım daha önce çok ufak bir darkorbit geçmişim var geminin özellikleri aşağıda

lwl: 7
    iris: 8
    tasarım: venom-goliath-vengeance
    lf3: 31
    bo2: 16
    hız jnrtör: 5
    arge: 0

skylap geliştiriyorum az önce hepsi 4 lwl temel modül 5 lwl oldu

şuan sadece görev yapıyorum lwl kasıyorum bana bundan snra ilerisi için ne yapmam gerektigiğini söylermisiniz

2. WolfWar

WolfWar User

Bo2 ve hız jenaratörlerini açık arttırmadan tamamla aynı zamanda görev yaparak levelini arttır. Ondan sonra da iş malum ya tallon keserek uridium kasıp zeta açıcaksın ya da pala toplayarak zeta açıcaksın. Zeta dan gelen anahtarla hem lf4 lerini arttırırsın. Hem arge kasarskn hem de havoc tamamlamaya başlarsın.

.Paradoks. bunu beğendi.
  3. bo2 ve hız jenaratörlerimin tamamlanması için kaç tane olmaları lazım

4. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Konu başlığının tamamının büyük harften oluşması ve yabancı dil kullanımı forum kurallarınca yasaktır.

Size tavsiyem açık artırmadan gerekli malzemeleri tamamlamanız ve hafta sonu galaksi kapısı indirimi ile Zeta kapısın açıp, kapıyı Pazar günü bitirmeniz yönünde olacaktır.

16 tane hız ve 20 tane kalkan jeneratörü geminiz için yeterli olacaktır.

İyi forumlar.

WolfWar bunu beğendi.