Yeni bir NPC (cyclone)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BlackGhost™ tarafından 6 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Yeni NPC (cyclone)

Anketin kapanma tarihi 6 Ağustos 2014.
  1. Evet olsun

50,0%
  2. Olsun ama özel günlerde başka bir kapıda çıksın

16,7%
  3. Olsun ama miktarlar değişsin

16,7%
  4. Adı değişsin

oy sayısı 0
    0,0%
  5. Hayır olmasın

16,7%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar benim aklıma yeni bir npc geldi.Bu npc'nin adı cyclone ama başka bişeyde olabilir.
    NPC şöyle olacak,
    başka bir npc'nin görünümü ile aynı olacak aynı bir klon gibi ama o npcyle özellikleri aynı olmayacak.Mesela streunerin görünümünde bir ''cyclone'' kendine has ödülünü verecek streunerin ödülünü değil yani sadece streunerin şeklini alacak.Bu cyclone her türlü npcnin ya da belirtilen npcler olacak.
    -=[Cyclone]=-
    DP=250.000
    Kalkan=200.000
    Saldırı gücü(hasar)=4000-5750
    Hız=270
    ödülleri;
    TP=78.000
    Şeref puanı=102
    Credit=354.000
    Urudium=96
    İşte böyle bu npclerin uberleri olmayacak ama boss ları olacak bosslarıda,normalin 4 katı özellikte ve ödülünde olacak.Bu npcnin hangi haritada olacağı ise 4-5 olsun ama bu özel günlerdede çıkabilir.Bu -=[Boss Cyclone]=- sadece kendi görüntüsünü alacak yani başka birşeye dönüşmeyecek cylone gibi değil.Şeklini yapamadım ama fırtına gibi bişi olsa süper olur.
    Bence darkorbit aynı npclerle dolu bu yüzden yenilik yapılsın istiyorum.Miktarlar,harita,özellikler değişebilir bu özel günlerde çıkarsa tasarruf edebileceğimiz miktarda ödül versin,fikirlerinizi yazın,umarım beğenirsiniz,
    İyi Forumlar.

Son düzenlenen: 6 May 2014
    JOHNPOLJOHNS bunu beğendi.
  2. vurş gore odul az bence git talon kes karlıdır

3. KARANLIK

KARANLIK User

Esasında zararlıda çıkabiliriz kazançlıda ancak iyi düşünülmesi gereken bir durum bakalım forum kullanıcıları neler düşünüyor bu konuda.

-RealMardin- bunu beğendi.
  4. artık birşeyler yapılması gerektiği açık tek düşündüğüm bu :)

5. Modum rica etsem konuyu kilitler misiniz...

JOHNPOLJOHNS bunu beğendi.
  6. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.