Yeni bir server?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve PЯΞδΤIGΞ tarafından 25 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar, oyuna sıfırdan başlayacağım. Alışverişte en uygun fiyatlı türk server'i hangisidir? veya yardımcı olabilecek kol kanat gerecek arkadaşlar var mıdır buralarda?

2. KΛЯTΛŁ

KΛЯTΛŁ Guest

Merhaba;

Türk serverları değilde yabancı serverlar güzel ve daha boş

Keyifli forumlar

3. Global Amerika 4'te 15 dakika oynadım 150bin credits'e goli aldım, 25m'den iris gidiyor. Fazla ucuz, hem ben ileride para yatırabileceğim bir şey olmasını istiyorum.
    TR serveri olursa iyi olur

4. KΛЯTΛŁ

KΛЯTΛŁ Guest

Merhaba;

TR serverları hakkında diğer oyuncularımız daha bilgi sahibidir onların fikirlerini bekleyebilirsiniz.
    Ayrıca forum imzanızın boyutu 851*317 . Maximum imza boyutu 500*200 dür. Lütfen BURADAKİ imzayı kullanın.

Keyifli forumlar

5. NUTELLA78

NUTELLA78 User

Tr5 te oynuyorum.irisler 70m ile 85m arasında aeigi 800m ile 850m arasında kalabalık olarak normal.ama illa kalabalık bir server olsun diyorsan tr1 oyna.ama oradada alisveris fiyatları baya yuksekmis.(sen gel tr5 :) ) MMO sec pala MMO da .saygilar

6. KΛЯTΛŁ

KΛЯTΛŁ Guest

Merhaba;

Bir de lütfen imzanızda ki link uzantısı kaldırın. Üyelerin link vermesi yasak.

Keyifli forumlar

7. özür dilerim modum ismi kopyaladığım için linkle beraber gelmiş :(

8. boş türk serveri bulmak zor sen global avrupa iskandinavya filan böyle serverlere yönelirsen harika bi çarın olur tercih senin ya yavaş gelişip keyifli oynarsın yada hızlı gelişip solo takılırsın

9. Cloud

Cloud User

Türk serverleri ateş pahası İskandinavya 2 var gir goliath 10k :D

10. Tr6 Yeni Başlıyanlara Gemi Almasına-Lf3 Lere yardım ediyoruz Klancak MMO gelirsen yardım ederim kardeşim :)

11. Bende tr6 yım gemi sağlam ve malesef Vru yum :D Sizin klanı görüyorum baskında falan :) güzel oluyo rsb sıkıyom s.ad d.sa :D nese konuyu dağıtmayalım kolay gelsin :)

12. Ben İKRA klanındaydım ama Vruda Hakaret yediğim için MMO geçtim mutluyum burda şeref 5m düştü ama yapıcak birşey yok. Gemi nasıl senin :D

13. 8 iris 1 havoc 18 b02 19 arge 31 lf3 pet 10 lvl ham top. 3 kami 3 oto yağlama 3 ticaret 3 düşman bulucu 3 4 hangar aegis (elit) goli leo spearhead vs vs nese benim kapatmam lazım kolay gelsin :)
    ek olarak kalp-elmas-yengec mevcut :)

14. Ohoo bumu Sağlam :D Sağlam diyince 10Havoç falan sandım :D iyi geceler iyi uykular :)

15. 1 iris adama göre bu çar muazzam oluyor fakat :D bana göre fena değil + 25 arge olucak yakında kalın sıkıcak :)

16. Ben 6 iris'im bana göre güzel gemiymiş seninki :D

17. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Türk serverleri pahalı olduğundan yabancı serverlere göz atabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.