Öneri YENİ BİR SINIF !!!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve WolfWar tarafından 3 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

OLSUN MU ?

1. EVET

80,0%
  2. HAYIR

20,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. WolfWar

WolfWar User

Merhaba arkadaşlar,

Herkesin bildiği üzere oyunumuzda bir çok çeşit gemi var ve bu gemilerin sınıfları var.

Yani demek istediğim gemilerin isimlerinin altlarında yazan örnekteki gibi (STARJET).

Bunlara örnek olarak :

STARJET
    STARFIGHTER
    BATTLECRUISER
    MÜHENDİSLİK GEMİSİ
    KEŞİF GEMİSİ
    AĞIR KRUVAZÖR.

Yukardakiler gibi birçok sınıf var fakat birçok savaş sahnelerinde (filmlerde,dizilerde,oyunlarda veya gerçek hayatta ki savaşlarda) bulunan destroyer sınıfı bir uzay gemisi yok.

Destroyer: Yüksek ve hızlı manevra yapabilen, dayanıklı, tahrip gücü yüksek savaş gemileridir.
    Kısaca bir filonun olmazsa olmaz gemisidir.

(Günümüzde sadece su da yüzen gemi olarak kalmaktadır fakat oyun uzayla ilgili olunca oyun uzay versiyonuna uyarlar artık :D Sonuçta kruvazör de su da yüzen bir gemi tipidir.)

Kısaca burada benim önerim oyuna destroyer sınıfı bir savaş gemilerinin eklenmesidir.

Oyuna renk katabilir. Yıllarca aynı çeşit gemilerle oynamaktan siz de sıkılmadınız mı ???

Son düzenlenen: 4 May 2015
  2. oynadığım başka uzay oyunlarındada genelde hep büyük ve güçlü destroyerler var olsa güzel olabilir

3. Prophecy

Prophecy User

olabilir

4. Destroyer demişsin gitmiş leonovu örnek göstermişsin.Sırf bunun için hayıra basıcam.Oraya bir destroyer koysaydın

5. WolfWar

WolfWar User

Arkadaşım orada leonovu göstermemin amacı sınıf tan kastım ne demek anlamanız için koydum ben orda leonovu değil leonov un altındaki STARJET yazısını anlatmaya çalıştım. Bir de benim burda amacım sadece yeni bir gemi sınıfı çıkarmak eğer dediğim olursa gemiyi oyunun tasarlaması benim tasarlamamdan daha güzel olur.

6. __VERYON

__VERYON User

fikir guzel gelisdirilebilir.

7. Tasarimlar destroyer iste .d destroyer yapmaya calisslar kesin
    1. Cita
    2. Goli
    3. Ageis yaparlar baskada yapmazlar .d

8. WolfWar

WolfWar User

Nasıl geliştirilir söylersen sevinirim.

9. Traubbe

Traubbe User

Merhaba;
    Destroyer gemisi gelirse iyi olur ama özellikleri üzerinde oynanmalı hem hızlı hem dayanıklı olması lazer slotunu azaltabilmektedir.Oyumu evetten yana verdim dediğin yapılırsa bende memnun olurum

10. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Bence de olabilir ama citadelden daha büyük bir şey olmalı jeneratörü ve lazer slotu fazla ama hız çok az olmalı. +1

11. WolfWar

WolfWar User

Konu kilitlenebilir çünkü yapıldı (TARTARUS)

JUPlTER bunu beğendi.
  12. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Değerli fikirleriniz için teşekkür ederiz.

Kilitlenmesi uygundur.

Keyifli forumlar..

WolfWar bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.