Yeni Birleştir Ögeleri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Tpehlevan tarafından 12 Haziran 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Tpehlevan

Tpehlevan User

Sayın modum sorum şu etkinlikte birleştire gelen iki tane gemi yükseltme modülleri kalıcımı yoksa etkinlik bitince gidecekmi bu mödüller savaş biletinde yok sanirsam öylesine bir göz gezdirdim göremedim sadece birleştirdenmi elde ediliyor.

2. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Öncelikle başlığınızı düzenledim.

İlgili Veba Mutasyonu Etkinliği SSS konusunda der ki,

Yani Anlaşıldığı üzere süresiz olarak kalacağını söyleyebilirim. Birleştir bölümüne buradaki malzemeleri birleştirmek için üstüne tıklayınca herhangi bir bitiş süresi yazmamaktadır.

İyi Forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 12 Haziran 2020
  3. uninstable

uninstable User

Contagion Solace Gemi Tasarımı ekstra bir özelliği mi var, neden birleştirde neredeyse bir gemi için istenen şeyler isteniyor.

4. *mhmtaykn*

*mhmtaykn* User

Birleştirdeki gemi modülleri ne kadar uridium masrafı var. Ne gerek var o kadar pahalı olmasına darkorbit iyice bizi sömürmeye başladı. 1 tanesini bile almayacam inat değil mi? O kadar uridium gider gg basar kapı yaparım tp şp rütbe kasarım. Venom hasarı da düşmüş hiç gerek yok kendimi o kadar kasamam. Etkinliği hiç beğenmedim. Zaten 7/24 saat karantina yapmaktan bıktık birde bunun üzerine etkinlik olması gerçekten çok kötü olmuş. Yemin billa oyundan soğuttunuz.

zalim bunu beğendi.
  5. eğer 6 kişi girerseniz 1,5 karantina kapısı yeterli oluyor sonrasını x6 haritasında tamamlayabilirsiniz