Yeni Birleştirme LF4 ...

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -_A~C~S_- tarafından 1 Ağustos 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. -_A~C~S_-

-_A~C~S_- User

Oyuna ara vermiştim tekrar başladım...
    Yeni lazerler gelmiş ve aklıma şu soru takıldı bende ki lf4 leri yükseltmem saçma mı olur..? yoksa birleştirmeden alınan lazerleri yükseltebiliyor muyuz.? yeni lazerleri alıp yükselteceğim bende ki lf4 leri masraf yapmayacağım. yani bilgi verir misiniz

2. Malesef yükseltilemiyor.Elinizdekileri geliştirebilirsniz bence.Çünkü diğer LF-4 ü almak çok zor fakat alabiliyorsanız uğraşacaksanız geliştirmeyin derim.Yani şu hiperplazmolit LF-4 normalde 212 veriyo üstüne lazer başına % 0.5 hp az gibi görünse de fullenirse arttırıyo baya.Fakat bulamk çok zor.Ayrıca geliştirilmiş normal LF-4 te 212 hasar veriyo.Tek farkları % 0.5 hp fakat fullenince baya arttırır normale göre diye düşünüyorum.

3. Benden size tavsiye LF-4 geliştirmeye para vermeyin ileride çok küfür edersiniz.

2. Tavsiye bir süre bekleyiniz :D yeni LF-4'ler için uğraşınız.

4. .BEYAZ.

.BEYAZ. Guest

Merhaba,

Şuan için yeni lf4leri elde etmek biraz zor.

Uzun vadeli düşünürsek şuan için lf4leri geliştirmek mantıklı olabilir.

Ama ben sabırlıyım beklerim derseniz oda size kalmış.

İyi forumlar..

5. -_A~C~S_-

-_A~C~S_- User

Cevaplar için teşekkür ediyorum konu kitlenebilir isterseniz.

6. Fren

Fren Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzerine kilitliyorum.

İyi Forumlar...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.