Öneri Yeni Bonus Kutu Sistemi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve org2BordoGüç tarafından 27 Nisan 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Hangi Fikirler Getirilmeli (Birden çok seçenek işaretlenebilir.)

1. 1. Düzenleme

oy sayısı 5
    26,3%
  2. 2. Düzenleme

oy sayısı 7
    36,8%
  3. 3. Düzenleme

oy sayısı 16
    84,2%
  4. 4. Düzenleme

oy sayısı 14
    73,7%
  5. 5. Düzenleme

oy sayısı 16
    84,2%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 1- Bonus kutular x1 Hariç tüm sistemden kaldırılsın

2- x1 'de yüksek seviyeli oyunculara ödül vermeyen bonus kutusu sistemi devam etsin.

3- Görev ödülleri ciddi oranda arttırılsın, özellikle günlük görev ödülleri.

4- Yaratık uridiumları arttırılsın

5- x2 mermisi kredilik hale getirilsin, Yaratıklara 2.4 kat , uzay pilotlarına 0.75 kat vursun.

EK: P.E.T.'in sahip olduğu toplayıcı modu deaktif edilecek bunun yerine P.E.T. Koruma Modülü N: Aktif edilecek bu modüle sahip P.E.T'ler yalnızca Npc'lere saldıracak ve her NPC öldürüldüğünde ekstra kredi/uridium kazanacak

ARGE sistemindeki kutu içeriğiyle ilgili her şey kaldırılacak, kaldırılan argeler oyuncuya ARGE puanı olarak yansıtılacak.

Katlayıcı Paket artık yaratıklardan gelen uridiumları belli bir oranda katlayacak.

Son düzenlenen: 30 Nisan 2017
  2. Kardeşim kusura bakma da tam Türk tipi çözüm olmuş.
    Botlar kutu topluyor, biz botları engelleyemiyoruz o zaman kutuları kaldıralım.
    Bu tarz bir düşünce çok yanlıştır. Hem oyunda hem de hayatta. Ben kutu toplamak istiyorum, gayet de kârlı bir iş. Darkorbit bassın parayı, tecrübeli elemanlar alıp yazılım üretsin, kod yazsın ve botları tespit edip bam bam bam oyundan atsın. Benim suçum ne yani? :D O yüzden bu fikrine hayır diyorum. 2. madde de ilk maddeyle bağlantılı olduğu için yorum yapmıyorum.

3. kesinlikle ve kesinlikle desteklenmeli ve ayrıyeten gemi kesme görevleri düzeltilip yeni yaratık/gemi kesme görevleri getirilmeli.
    5 olsa da olur olmasa da olur ama ben olması taraftarıyım. 2.4 kat fazla olmuş.

3. 1-2 yi kaldırısan güzel konu. Oyun zaten gelirin yarısını katlayıcı ve vipden alıyodur. bunuda botçular sağlıyo zaten kaldırmazlar

4. Yorum için teşekkürler bunlar aklıma hiç gelmemişti düzenlendi.

Benim oyun mantığıma göre oyun tüm gelirlerini uluslararası turnuvalardan vip paketinden ve eşsiz gemi tasarımlarından sağlamak zorunda olduğu için bu değişikliğe gittim.

•Mr.Warrior• bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.