Öneri Yeni Boss ve Uber Hitac

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve anakin5555 tarafından 11 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Olsun mu!

1. evett

2. hayır

Sonuçlar sadece oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. anakin5555

anakin5555 User

Bunlar da normal hitac gibi olacak. Ama boss 4 kat ve uberde 8 kat daha güçlü. Ancak minionların düşürdüğü kutuda:
    Boss minion= 2 Harf
    Uber minion= 4 Harf
    verecek.
    Hitac da 2 ve 4 kapsül verecek. Boss mavi yeşil sıkar iken uber kırmızı sıkacak. Kapsül kutularıda hitaclarla aynı renkte
    .[​IMG] [​IMG]
    Uber Hitac Boss Hitac

2. xcodefatal

xcodefatal User

Yanlış hatırlamıyorsam hitacın 12.8m hpsi 9.6m kalkanı vardı bunun bossunu bi yana bırak uberini düşünemiyorum bile ayrıca hitac minionları ile beraber 30k vuruyor diye biliyorum uberi 240k vurur ozaman ve hitacın menzilindeki herkese sıktığını varsayarsak yanına yaklaşılmaz anca 10-15 kişi ile beraber kesilirki ilk sıkan ya geri kaçıcak yada patlıcak onu geçtim bu hitaclar hangi haritada çıkıcak bunlarıda belirtmemişsin ayrıca hangi saat aralıkları ile çıkıcak bunlarıda yazmamışsın.

EyüpAyhan-TR5 bunu beğendi.
  3. KIRMIZI.

KIRMIZI. User

Merhaba,

Sizce de biraz abartılı rakamlar kullanmadınız mı ayrıca hitac etkinliği çok özel bi etkinlik haritalarda böyle bi npc göremezsiniz.

İyi forumlar.

anakin5555 ve ÈrroR_™ bunu beğendi.
  4. Eyyüp47

Eyyüp47 User

ilk sıkanın geri kacma ihtimali yok:)) zaten yavaslatio hitac direk bum :)

xcodefatal bunu beğendi.
  5. anakin5555

anakin5555 User

Konu kilit.

Comander_123, JUPlTER ve ÈrroR_™ bunu beğendi.
  6. KIRMIZI.

KIRMIZI. User

Merhaba,

Konu istek üzerine kilitlendi.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.