Yeni Chat Düzenlemesi (Yeni Ban Sistemi)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Drowhake tarafından 9 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Fikir Güzel Mi Olsun Mu ?

1. Olsun.

oy sayısı 10
    62,5%
  2. Olabilir (Geliştirilmeli.)

oy sayısı 2
    12,5%
  3. Olmasın.

oy sayısı 4
    25,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Drowhake

Drowhake User

Evet merhaba arkadaşlar ben Drowhake ,

Bildiğiniz üzere çoğu kişi çeşitli sebeplerden dolayı BANN yiyor.Haklı sebepler evet fakat şöyle bir sorun var chat banlı olduğumuzda birine cevap yazamıyoruz , chat banımızın olduğunu bile söyleyemiyoruz.İşte bu düşündüğüm yenilikte bununla alakalı.

Öncelikle özel mesaj attığımız bir oyuncunun yasaklı olduğu sistem tarafından bize gösterilebilecek.Mesela :

Sistem : Drowhake adlı üye 11.01.2222 tarihinden 11.07.2792 tarihine kadar .... sebepten dolayı ban yemiştir.(Sebep kısmı kesin değil geliştirilecek)

Şimdi yine aynı konuyla ilgili başka bir fikrim var.Öncelikle yine baştaki metini yazsak tam uyar biz bile neden ban yediğimizi bilmiyoruz ! Yeni bir sistem çıksa CM ler bize ban atarken sebepte yazsalar ve bizde anlayabilsek.

Mesela :

....... , ........ tarihleri arasında KAVGA nedeniyle banlandın. Gibi...

Ki bu adminler için şöyle bir komuta kolayca yapılabilir.

/ban (yasaklama komutu) .... .... (süreler) sebep

/ban 22.01.2013-22.01.2014 Küfür

gibi.

Umarım fikrimi beğenirsiniz iyi forumlar.

2. Yasaklama nedeni artık yazıyor ( en azından kick yiyince görüyorum ben ... )

••YaRRaMaZz•• bunu beğendi.
  3. Drowhake

Drowhake User

Yok o kick te ben ban yedim ayrıca kickte Bad Beha... gibi birşey yazıyor kötü dil gibi birşey oda ama Türkçe değil üstelik mesela ben ban yedim :

Sistem: 04-05-2014 tarihinde saat 12:33:22, 7 Gün(ler) süresince çikarıldın. Tekrar 11-05-2014 saat 12:33:22 zamanında giriş yapabilirsin.

Nedeni : Full iris apis zeus havoc , herkül 10-15 k vuran adam 30 saniyede tallon kesiyor geliyor benim tallonu çalmaya çalışıyor sadece benim değil herkesin o yüzden sinirlendim bu kadar onursuz insan tanımıyorum gibi birşey söyledim :D

4. :D neyse destekliyorum

••YaRRaMaZz•• ve Drowhake bunu beğendi.
  5. Drowhake

Drowhake User

Teşekkürler.İyi forumlar

Güncel.

••YaRRaMaZz•• bunu beğendi.
  6. KARANLIK

KARANLIK User

Bencede olmadı daha önceden gerekli bir konu bende destekliyorum.İyi forumlar.

••YaRRaMaZz•• ve Drowhake bunu beğendi.
  7. Drowhake

Drowhake User

Teşekkürler.

Güncel.!

mamba-vino ve ••YaRRaMaZz•• bunu beğendi.
  8. Arkadaşım bu çok iyi olur sizin açtığınız konuları dikkatlice okuyorum ve anlamaya çalışıyorum,umarım fikriniz bu oyuna yansır.Zaten bunu kim istemez ki ?

Drowhake bunu beğendi.
  9. Bence olması çok mantıklı ... adam neden ban aldığını bilmesse kazara aldığını düşünebilir. Suport genelde bu tür yanlış anlaşılmalarda belki de çok öenmli birkaç rapora geç kalabiliyor.

Oyum Olumlu

skayra1 ve BlackGhost™ bunu beğendi.
  10. Drowhake

Drowhake User

Herkese Teşekkürler.Umarım daha çok kişi görür ve olumlu oyna sahip oluruz.

Bu arada Loonie Tunes Merhaba De Katıl Muhabbete gelir misin soru soracağım.

11. Tamam oradayım ;

12. Drowhake

Drowhake User

Tamamdır.

Güncelliğe sahip çıkalım komşumuz oluyorda o bizim :3

13. cm ben bir şey yapmadım ban aldım

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 10 May 2014
  14. Drowhake

Drowhake User

M.U.H.A.F.I.Z ben yetkili değilim lütfen böyle mevzuları supporta bildirin iyi forumlar :3

@KARANLIK

Bu arada lütfen olumsuz veren arkadaşlar neden olumsuz verdiklerini yazsınlar.

15. buna benzer bi kon uvardı ama bu daha güzel +1

Drowhake bunu beğendi.
  16. Drowhake

Drowhake User

Teşekkürler.

17. bu bayrak denilen kisi chat CMsi devamli ayni seyi neden bu sahis olunca ayni saate bann aliyoruz klan tagina bir sorunu var onu biliyruz da bu kadar tr1 oyuncusu oldugunu beli etmesin bence ben burda 2 saat bann aliyorum sorun degil geciyrum obur oyuna zaten bizleri oyundan sogutan bunlar

paranla rezil olmak boyle birseymis vallaha helal olsun size baska birsey demiyorum

skayra1 bunu beğendi.
  18. skayra1

skayra1 User

bu tür banları bende yasıyorum hemde cok sıklıkla yaşıyorum. grubumdaki arkadaşa nasılsın yazsam nerdeyse ya kick ya ban yada sistemden uzaklastırıldın tarzı bir şeyler çıkıyor. özelden yazdıgımız bile cm ler tarafından okunuyor. nerde kalşdı özelin özelliği. anında banlıyorlar ne yaptını bilmiyorsun nerdeyse zeki müren türkçesi yazacagız nedense kick ban alıyoruz. suporta yazıyoruz ban süresi gectikten sonra 1 şuan ban veya kick yok sizde diyor" supoort 1 gece once haklısın , haksız yere ban almışsın. cm yanlıs anlamıs diye ban vermiş " diye yazı yazmıs. demekki cm lerde ve chat admininde bir sorun var. keşke bizde o cm ve adminin yazısmalarını gförebilesek okuyabilsekte bakalım kim daha cok ban alıyor. kim daha cok hata yapıyor.
    kardes şak diye ban veriyorlar takım oyle ortada adamlar yazı yazıyormu öldülermi kaldılarmı, bide adamlar acaba bu herif neden yazı yazmıyor diye yakınıyorlar.Actıgın bu konu bence çok yerinde dahada geliştirilmeli.
    Hatta yazısmalar yazısma kutucugunda degilde gelişmiş onlinbe oyunalrda oldugu gibi asagıda transparan olarak cıkmalı. özel yazısmaların rengi ayarlanılabilir olmalı. cm ve admin olayı kaldırılıp, eger birinden rahatsız olan varsa resmi cekip anında admine yollanmalı. cezalarıda resimdeki veya videodakine gore verilmeli. bu sekilde haksız cezaların önune geçilmiş olur. Cm ve adminlerde rahat rahat hangi sirketteyse o hesaplarıyla oyun oynasınlar artık. özelden yazımlar icinde grup konusması nasılsa o sekilde bir kutucuk acılabilir. biri bana yazıyor 20-30 kişi globaldan yazıyor, 10-20 kişi sirketten yazıyor. ben bana yazı yazanı bulabilmek icin oyunla ugrastıgımdan daha fazlasıyla ugrasıyorum.bununda düzeltilmesi laızm...

19. ben bir keresinde yaşadım . CM yi gerçekten çok oyalamıştım bunun bende farkındaydım CM en sonunda ban atmak zorunda kaldı ve attığı ban şekli şuydu:Adminastör tarafından belirli bir süre yasaklandın.uyarılarıma karşı beni meşgul edıyor.

bazı CM ve ADMİN ler zaten bu uygulamayı yapıyor...Oyum Olumsuzz.

20. skayra1

skayra1 User

hocam sen adamı tahrik etmişsin ve cm sana en az 3-4 kere kuralları yazmıstır sen her yazdıgında sen baskasının yazdıklarını önemsiz görüp illa kendi yazdıklarım onemli deyip görmezden gelirsen olacagı bandır . yani hak etmişsin zaten sende kabulleniyorsun aldıgın banın dogru oldugunu ama hani diyorum konuyu arkadasın dedigi gibi sana yazı yazan biri oldugunda ona mesaj gitse de onlarda saatlerce sana yazı yazmaya çalışmasa , senden bir yanıt gelse hiç bir şey soyliyemedigin icin yanlış anlasılma olmasa iyi olmazmı :)
    zaten arkadaşımız konunun kati süretle bu şekilde olmasını söylemiyor bize seçim şansı ve kendi düşüncelerimizdende harmanlama birseyler yapabilecegimizi, Ortaya daha güzel bir şeyleri çıkarabilmemiz icin fikrimizi alan bir secenekler sistemide sunmuş...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.