Yeni CPU ! - ADJ-02

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Drowhake tarafından 4 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Drowhake

Drowhake User

Ancak CPU ' da kolay elde edilemez olacak sonuçta korsan haritasına ışınlanabiliyor.Yani alışverişte 10 belki 15 m basılır bunun için .

Fakat savaşlar asıl darkorbiti temsil eder monotonlaşmaya başladı bunu heyecanlı kılmak için ayrıca buna özel ayrı kuponlar olacak onun içinde ayrı konu açacağım zaten.

NOT : Sadece payment ve açık arttırmada olacak açık arttırmaya bazı günler gelecek.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 5 May 2014
    BlackGhost™ bunu beğendi.
  2. Merhaba,
    Öncelikle 'Siz' diye hitap etmenize hayran kaldım.Oyunun zorlukları oyunu eğlenceli kılıyor.Benim burada demek istediğim korsan haritasına gitmek kolaylaşırsa herkes oraya gider,mutlaka.Oraya gitmenin zorluğu var görünmezlik almak veya bazende şansa ihtiyacımız var.Şanssız olursak 2 sabetour 2 annilihator işimizi bitirebilir.Oyun bunu kabul etmeyebilir dedim ve kesinlik belirtmedim.Tabiki oraya gidemememiz oyunun ayrı bir özelliği.

Aslında bu cpu satışa sunulmayabilir yani urudiumla alınırsa belki 5-3 ve diğer korsan haritalarına ışınlanabilmemiz mümkün olur.
    Bu konu nereye kadar gider bilemiyorum.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 5 May 2014
  3. Haa Payment olmasın ya :)

Uridyum ile satılsın sadece o kadar. 150.000 gibin bişey olsun fiyatı.

4. Drowhake

Drowhake User

Yok CPU payment olmayacak kuponları payment olacak yada açık arttırmadan alınabilecek.

5. melih

melih User

sonra düşmanlar palladiuma atlasın ortalığı darma duman etsin

6. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Yeni oluşacak olan Güncelleme ve Fikir havuzu kurallarına uygun olmadığı için, konu kilitlenip arşive taşınmıştır.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.