Geri bildirim Yeni/Daha Fazla Hızlı Slot

Konusu 'Kumanda Merkezi Arşivi' forumundadır ve .*GöKMeN*. tarafından 12 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Sizlerin daha fazla yetenek ve özellikleri kullanmak için daha fazla slot çubuğunu istediğini fark ettik.

Temelde sorun olan mühimmat, ekstra, roketler, uçuş düzenleridir ve savaş sırasında hızlı ve verimli bir şekilde yönetilmesi gerekli olan oluşumların bir yeri vardır.

Diğer yandan fazla slotları yöneltmek daha zor olacaktır.

Takım arkadaşlarımızla oturup düşündük bunun sizler için iyi mi olacak yoksa kötü mü olacağını bunu sizlerden duymak istiyoruz. Sonuçta Daha çok lazer yerleştirmenize ve yetenekler arasında geçişe olanak sağlayacaktır.

Sizlerin çizimleri de tabi ki bizim için çok önemlidir. Sizlerin fikirlerine her zaman ihtiyaç duyuyoruz.

Sizlerinde düşünceleri dört gözle bekliyoruz.

Saygılarımızla,
    Darkorbit Türkiye

erdem_korkmaz70 ve ELFİDA___ bunu beğendi.
  2. Hızlı slotun artmasına olumlu bakıyorum. Vip olmayanlar tek slotla yetiniyor.

3. Arttırılması iyi olur fakat boyutlarında küçültmelere gidilebilir, bazen 20 tanesi bile yetmediği oluyor.

4. Alış verişteki tek Kullanımlık Kamuflajı satın almak içinde Hızlı slot Ve kamuflaj satın al Cpu su olsun ...Çünkü savaşırken adamın 10 luk veya 50 lik kamuflajı var olmayanlara karşı bence adaletsizlik.adamlar 100 milyon kredi basıyor herkes devamlı kredi kasamıyor ve o kamuflaj cpu larından satın alamıyor..Hem fazladan slotlar olsun hemde kamuflaj satın al Cpu su olsun Daha öncede böyle bir konu açmıştım Yeni slotlara oyum evet

5. Mr.User

Mr.User User

Hızlı slot bundan 2 sene evel sanırsam 20 lilik olarak 1-2 gun kalmıştı. gercekden cok uzundu:) Ama bu oyunda okadar cok işlev varkı Tercıh yapmak zorunda kalıyoruz neyi eklesekde ne olmasa idare edebilirz konusunda.

Az dıye şikayet eden vardır ama cok diye olanın seceneği olacagı için şikayet etmez. Cok geliyorsa CPU eklemez olur biter değilmı.

Bu yüzden Hızlı buton sayısının arttırılmasında yarar var...

Bunun yanında şu ihaleye son 5 dakka diye ekrana yazı cıkmasını veya saat eklenemsinide istiyorum. Tam ekran oynayan benim gibi arkadaşların muzdarip oldukları en buyuk sorun bu olsa gerek.

ELFİDA___ bunu beğendi.
  6. ELFİDA___

ELFİDA___ User

süper olmuşş bu düşünce her ne kadar az savaşsamda arkadaşlara çok yararlı tebrikler

7. Açtığım konuda da dediğim gibi sadece vip lere gelmesinden şikayetçiyim

8. kaansakal

kaansakal User

Slot yapılandırılamadığı için bana kullanışsız geldi açıkçası. 1-2 kez açık unuttuğum için gecikmeler yaşadım ve değiştiremiyoruz da, yani atamayı kafamıza göre yapabilsek çok iyi olur aslında.Shift tuşunu aradan çıkarsak o da diğer 2 si gibi kullanılabilse tuş ataması yapılabilse çok daha iyi olur diye düşünüyorum

9. Benim görüşüm 4 slotlu olması ve herkeze olması daha iyi olurdu.Gene viplerin daha çok slotu olurdu fakat vipsizlerde azda olsa faydalanırdı.Benimde vipim var bana fazla geliyor açıkçası mayınları koyuyorum

10. Bence de gerekli, hatta slot sayısını bizim ayarlamamız gerekli.

11. Merhaba, Oyunda yapılan güncellemeler ve değişikler ile oyuna bir takım öğeler kazandırıldı.Bunlardan en önemlisi tabiki 3D droid dizaynları, bunların oyuna kazandırılması ile birlikte tabiki slot sayısıda yetersiz geliyor.Yapılan yeniliklerden sonra bende slotların artması gerektiği düşüncesindeyim. İyi Froumlar.