Yeni Dengeleme Yaması Gelmeli

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve Mecnunç tarafından 23 Haziran 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. TanrıEru

TanrıEru User

802 diyen arkadaş seni keklemiş modullerde oransal olarak öyle bir hız mümkün değil zaten oyundaki maks orcus hızı 787 şeklindeydi sarıdan 12 diğer modullerden 5 olmak üzere sınırlı zaten anladığım kadarıyla daha üstünü görmedim duymadım olduğunu da hiç sanmıyorum

2. İşte ben de öyle biliyorum saridan max %12 ama diğer modüllerden %10 belki çıkabilirse mümkün diye düşündüm

Mesela %12 sari %10 kırmızı %10 mavi yada yeşil bilmiyorum eğer dediğin gibi %5 de sinirliylsa diğer modüller dediğin de haklısın

3. Lost.

Lost. User

Centrion a ne değişiklik oldu?

4. GEMİYE MODÜL BİLE DÜŞMÜYOR Kİ 2 KERE YETENEK GEMİLERİ İÇİN 5 LİK ANAHTARLIK MODÜL CIKARDILAR-3 KERE BERSERKER İÇİN-2 KERE SPECTRUM MİMESİS İÇİN-1 KERE DİMİNİSHER İÇİN-ORCUS CENT BÜTÜN HER ZAMAN ZATEN AMA NEDENSE HİÇ DÜZ GOLİ VE SAYBORG SENTİNEL İÇİN MODÜL ETKİNLİĞİ GELMEDİ

Dontforgetme bunu beğendi.