Yeni Diroid : Osiris

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KaTLiYaM tarafından 21 Ağustos 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Yeni Diroid : Osiris Gelsin mi ?

1. Evet Gelsin

41,7%
  2. Hayır Gelmesin

58,3%
  1. KaTLiYaM

KaTLiYaM User

Oyunda Odysseus, Asmodeus ve LF5 gibi lazerler bulunuyor ve bu lazerlerin set bonuslarını etkinleştirebilmesi için minimum 3 lazer slotuna ihtiyaçları var. Ancak şu ana kadar bu özelliği sağlayabilen bir diroid (drone) yayınlanmadı.
    Bu nedenle, Iris, Apis, Zeus, Asmodeus ve Odysseus gibi isimlerin geleneğini devam ettirerek yeni bir isim düşündüm: Osiris.
    Anlamı: Ölüm ve yeraltı dünyasının tanrısı.
    Bu diroidin benzersiz özelliği, 3 lazer slotuna sahip olması, böylece her bir diroidde set bonuslarının aktif hale getirilebilmesidir.

Diroid Görseli (Drone Design) :

English :

In the game, there are lasers like Odysseus, Asmodeus, and LF5, and all of them require a minimum of 3 laser slots to activate their set bonuses. However, no drone has been released yet that can provide this capability.
    So, following the naming tradition of Iris, Apis, Zeus, Asmodeus, and Odysseus, I came up with a new name: Osiris.
    Meaning: God of death and the underworld.
    The unique feature of this drone is that it has 3 slots, allowing set bonuses to be activated on every single drone.

2. ahmetgnc42

ahmetgnc42 User

tasarım çok güzel duruyor yalnız tebrik ederim tabi bunu elde etmek mümkün olacakmı bilemem :)

3. bütün yenilikler hilecilere ve botçulara yarayır.tamamen karşıyım.
    yenilik yerine akıcı bi oyun hilesiz botsuz ayrıca trensiz olmasını tercih ederim.
    yoksa her yenilik geldiğinde şahsım adına konuşayım dmg düştü.her yaptığım gelişştirme tersine çalışıyor.en son argeyi birkere daha sıfırladım 5 argelik slotlara 4 arge koydum 5 le 4 arasında görsellikten başka hiçbir fark göremiyorum.hatta ilk 4e yükselttiğimde daha iyiyddi.sistem 5 yapmıyacağımı anladı sanırım az miktar düştü:(
    şaka gibi gelebilir ama gerçek

*BURGU** bunu beğendi.
  4. SzymekTR

SzymekTR User

Aynen aynen. 3 slotlu diroit. Tam olarak ihtiyacımız olan şey bu. Savaş süremiz çok uzun çünkü. Hasarımız biraz daha artarsa bu problem çözülür.