Yeni Diroit Düzenleri, Hangisini Alayım ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ΛÐRÉNΛLINÉ tarafından 3 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. F-15-DL

Burgu Oluşumu ile droit kontrol üniteni çoğalt.
    Lazer hasarı % 25 artar, ancak kalkan puanları % 50, kalkan yayılması % 5 ve hız da % 5 azalır.

Şöhret Puanını %20 arttıran düzen kapı için işe yarayabilir, lakin onunla işim yok şimdilik. Yukarıdaki dışında mantıklı göremedim ben, fikirlerinizi almak istedim. Doğru mu yapıyorum, yorumlarınıza göre alacağım. Yoksa hiç mi bulaşmayayım.

NOT: Eski diroit düzenlerinin hepsi mevcut, onlar yeter mi dersiniz...
    NOT 2: Bir de parlayan diroitler var oyunda, neden parlıyor onlar ?

EDIT: Normal parıltı değil diroitlerdeki, bazı gemilerde etrafı NEON ışık gibi oluyor onu kastettim.

Son düzenlenen: 3 Temmuz 2015
  2. 3d nin grafiklerinin sonucu olarak parlıyor diroitler.
    bence yaratık fln keserken Burgu düzeni işinize yarayabilir
    Ya da istasyon korurken %180 kalkan artıran dizilişi takabilirsiniz citadelle iyi gider :) not: mayınlara dikkat :)

ΛÐRÉNΛLINÉ bunu beğendi.
  3. bence burguyu al, ben aldım, memnunum. Hele hele savaşın en kritik noktalarında baya işe yarıyor. %25 vuruş artışı, boru mu arkadaş. LF4ü geliştirip, %6 fazla vursun diye en az 70K uri yakıyoruz. Bence değer.

%20 şerefi ben de almayı planlıyorum ama kapılara bir etkisi olacak mı bakalım? ( örneğin yarasa düzeni, sadece nPClerden gelen TPyi artırıyor ama kapılardan geleni artırmıyor gibi.)
    Oyuna iyice otursun, sorarız modlara.

( KIYAMET MODUMA DUYURULUR : Bakın, gördüğünüz gibi pek bir anlayışlı olarak, tam bir bilgi sahip olmadığınız için, size bir kınamada ya da suçlamada bulunmuyorum :) )

ΛÐRÉNΛLINÉ bunu beğendi.
  4. Citadel var aslında güzel fikir, yaratık keserken kapı yaparken kolaylık olur diye düşündüm, zira kapılara kalkansız giriyorum, bir de görev yapıp tek başıma yaratık kesiyorum çoğu zaman.

NOT: Normal parıltı değil diroitlerdeki, bazı gemilerde etrafı NEON ışık gibi oluyor onu kastettim.

5. iyi de %40 lazeri azaltıyor. Ha, ben kami ile kapıları yapıyorum diyorsan, sözüm yok. Ama çok pis dezavantajı var. O diroit düzeni bence, istasyon koruma esnasında güzel olur.
    Bu arada forum modu -biliyorsa- kubbe oluşumu hakkında bilgi verebilir mi acaba?
    " ...... Roketler ve roketatarların bekleme süreleri % 25 azalır, ancak lazer hasarı % 50 düşer, hız ise % 100 azalır." bu tasarımda %100 azalır demek, geminin el freninin çekileceği yani duracağı anlamına mı gelecek?

Bu arada tam hayallerimdeki gibi dizilim gelmiş.

"Çark Oluşumu
    This formation has a special look for the 3D client.

Çark Oluşumu ile droit kontrol üniteni çoğalt.

Hız % 5 artar, ancak lazer hasarı % 20 düşer ve bu oluşum, kalkanları saniyede % 5 azaltır."

Kaçan vengaları yakalamak için güzel bir diroit dizilimi. Bence bu diroit dizilimi örnekleri artmalı. Oyun içi taktikk gelişimine büyük etkisi olur gibime geliyor. Tabii urisi de azaltılsın :p

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 3 Temmuz 2015
  6. Yok zaten %180 vereni alacağımdan değil, ilginç bir fikir olması açısından dedim.

Kapıda kendim kesiyorum yaratıkları, kami Low da atıyorduk o işi de batırdılar, kami neredeyse hiç kullanmıyorum. Ageis ile giriyorum kapılara.

7. Evet test sunucusunda denendi tamamen duruyor gemi :)

8. Abovvvv!! :)
    PETe yakıtı gördük, şimdi de Goliye el freni ha :D

9. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Güzel bir görüntü oluşturmadığı için alt alta mesaj yazmak yasaktır.Dikkatli olalım lütfen.

İyi forumlar

10. F-15-DL :Burgu Oluşumunu aldım arkadaşlar, ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. Çok faydalı buldum, tavsiye ediyorum bende.

ALUCARD-BeRsErK bunu beğendi.
  11. Aekadaslar yeni konu acmak istemedim burdan sorayim bu duzenler daha ne kadar satista olacak bende burguyu dusunuyorum 113 k uri var ona gore uri kasmaya agirlik vericem

12. sürekli olması lazım

13. Merhabalar;
    3D ile birlikte gelen uçuş düzenleri kalıcı olarak dükkandadır.İstediğiniz zaman satın alabilirsiniz.
    Konuya gerekli cevaplar verildiğinden ve çözüme kavuştuğundan kilitlenmesi uygundur.
    İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.