yeni ekran yakınlığı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve yasin5634 tarafından 23 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. yasin5634

yasin5634 User

sayın adminim bu yaptığınız 2D gibi oldu ve hiç iyi olmadı ruhum daraldı gerçekten. eskiden daha iyiydi. teşekkürler.

2. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

3D kullanmadığınızda 2 D seçeneğini aktif edip kullanabilirsiniz,tam olarak beğenmeme nedeniniz nedir yazabilirmisiniz.

iyi Forumlar.

3. TheMaster

TheMaster User

Şuan reset geldi ve 3D de goliathı afedersiniz nah bu kadar yapmışsınız. Çok büyük oldu nesneler citadel ekrana sığmıyor nerdeyse. Zaten dar alan fobim var iyice sinirim bozuldu oyunda çıkış aldım. Resmen içine etmişsiniz.

Z3C6 bunu beğendi.
  4. hangi serverde değiştiki.globalde değişen bişey yok sanırım diroit uçuş düzenlerinin özelliklerinden çalarken bir hata yaptılar düzelir..

5. SaintKej

SaintKej User

admin burdan bakarak umarım sorunu açıklaya biliriz

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 Temmuz 2015
  6. kursat_822

kursat_822 User

link atmak yasak :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 Temmuz 2015
  7. SaintKej

SaintKej User

sorun büyük olduğu için oyundan soğutmadan en açık şekilde çözülmesi ve anlaşılması lazım ama bidahakine bu kuralı dikkate alırım

8. Z3C6

Z3C6 User

Admin tr-3 yim,Citadell tam ekran olmuş,düşmanı yanıma gelince görebiliyorum,hele kapıda misal Gammada küçük krislere yaklaşmak zorunda kalacağız,yoksa görünmüyor..ekran boyutunu % de den küçültüyorum bu sefer çat cephane vs gözükmüyor,lütfen sorunu gerekli mercilere bildiriniz..teşekkürler

9. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Arkadaşımızın dediği doğrudur link vermek yasaktır.Mesajınızı düzenledim.Buradan mesajınıza nasıl resim ekleyebiliceğinize bakabilirsiniz.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.