Yeni Etkinlik Agatus

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ASTRALVENOM tarafından 7 Ağustos 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Yerel sunucu saati itibari ile saat 10 da başlayacak etkinlik hala ortalıkta yok.

OĞUZ-KAĞAN[TÜRK] bunu beğendi.
  2. Açıklama yapıldı ve bilinmeyen bir saate ertelendi

OĞUZ-KAĞAN[TÜRK] bunu beğendi.
  3. Şaşırdık mı? Tabiki hayır...

smoonrise ve OĞUZ-KAĞAN[TÜRK] bunu beğendi.
  4. legendw.

legendw. User

Öyle bir duyuru forumda yok henüz...

5. Haklısın forumda yok ama bu oyunun en yetkılı kısılerınden bırı olan saımon tarafından dıscord uzerınden yapılan acıklamaya dayanarak bunu soyledım ben

6. Stend*UP

Stend*UP User

Sırf şu etkinlikte dp linki alabilmek için şirketten izin günümü kullandım. Ne mi oldu? etkinliği getirmeyi vaat ettiğiniz zamanda getiremediniz. Cidden kanser olma sebebisin darkorbit. Seni oynadığım her günüme lanet olsun.

-333-, -feniks- ve 52-PEGASUS-52 bunu beğendi.
  7. özür falan da yok ertelendi tamam sanki çok normal bişey cidden kanser sebebi

8. AmiDalaaa

AmiDalaaa User

@Stend*UP g.olsun kardeş keşke izin kullanmasaydın cünki teste gösterdikleri gibi gelirse zaten alamzdın ha teste göre 2 kat ödül verse yine alamazdın çünki serverin hepsi x8ler x7leri tutmuş olacaktı ve sürekli savaşmaktan yine alamıcaktın

9. Stend*UP

Stend*UP User

Ben deniyeyim de alamazsam canim sagolsun. Deneyebilecegim etkinlik gelebilsin yeterki

10. uzayl80

uzayl80 User

ben etkinliklere katılmayı bıraktım saolsunlar botlara otlara baglayırlar eziklere alın teri yapanlara etkinlik metkinlik yok diyorlar adaletmi hayır her leve göre 30 level varsa 30 levele tektek ayrı bir etkinlik yapacaksın herkes faydansın he oyuncu girer yada girmez onun bilecegi iş ama güclü oyuncuların yanına birde zayıflar hic şans yok en güzeli dediğim gibi 30 lvl varsa 1 den 30 a kadar tek tek etkinlik yapacaksın

11. NaokoTe

NaokoTe User

akik yongalarını satın alabilecek miyiz?

12. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Gerekli açıklama forumdan yapılmıştır. İlgili konuya buradan bakabilirsiniz.

İyi Forumlar.