Yeni etkinlik hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ADANALIM41 tarafından 28 Mart 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. ADANALIM41

ADANALIM41 User

merhaba yeni etkinlik gordum bu gun youtubede yine ispanyolca tabi 5 gun once paylasmislar cayborg npc leri var saturne %20hp ve roket modulu bi tanede tartarus %25hp modulu vardi asimo cyborg solace ve sentinel vardi ve 23 gorevden bahsediyordu turkcesi ne zaman gelicek etkinligin bir bilginiz varmi ozelliklede saturn modulleri ilgimi cekti turkcesini tam kestiremedim.

Son düzenlenen: 28 Mart 2020
  2. ateistkeci

ateistkeci User

Hocam şu an tam olarak etkinliğin duyurusu yapılmadı ama yapılınca bize bilgi verilecektir

3. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Öncelikle konu başlığınızı konu içeriğe daha uygun olacak şekilde düzenledim.

Şuan için elimizde yeni gelecek etkinlikle alakalı herhangi bir bilgi bulunmuyor. Gelecek olursa Forum üzerinden duyurusunu yapacağız lütfen takipte kalınız :)

Ayrıca diğer üyelerimizin bazı yerlerden elde ettikleri bilgileri/denemelere Buradan ulaşabilirsiniz.(Burada göreceğiniz yeniliklerin oyuna kesin olarak gelip gelmeyeceği bilinmemektedir. Resmi bir açıklama gelmediği sürece oradaki her türlü detayı bir fan çalışması olarakta görebilirsiniz!)

Sormak istediğiniz başka bir sorunuz yoksa konunuzun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

4. Test serveri açılabilir takip et

5. Rebel.SYO

Rebel.SYO User

yeni etkinliğin tarihi ne zaman belli olacak ?

6. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Etkinlik resmi bir kanaldan duyurulmadı, bu yüzden olup olmayacağı bile belirsiz :))

İyi forumlar

7. IMTOI

IMTOI User

bay forum moderatorü şuan devam etmekde olan etkinlik fikri kimden çıkmış ise söyle oyun yönetimine böyle fikirsizlerden böyle saçma fikirler çıkmasın o kadar saçma ve düşünsüzce bir etkinlik olmuş ki tekrikler yönetime nasıl ulaşacağımı bilsem kendim söylemek isterim

8. ADANALIM41

ADANALIM41 User

niye sordum cunku ispanyol forumunda mimesiste ilk boyle duyurulmustu bi user tarafindan galiba ondan sordum modum :)

9. MrWho

MrWho User

haklısın etkinlik niye yapıyorlar değil mi etkinlik yerine herkesin hesabına 10 milyon uridyum atsınlar. bot bot dediniz botların yapamayacağı bi etkinlik getirdiler hala yaranamıyorlar bu etkinliğe bari laf atmayın

Grandmaster. bunu beğendi.
  10. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Lütfen kullandığınız üsluba dikkat ediniz. Burası resmi Darkorbit forumu ve bu tür söylemler yüzünden ceza alabilirsiniz. Geri bildirimlerinizi --saygı ve üslup çerçevesinde-- Mimesis İsyanı Etkinliği Geri Bildirimleri konusunda belirtebilir, düşüncelerinizi merkez ekibe iletmemizi sağlayabilirsiniz.
    Lütfen forum içerisinde tartışmaya sebep olacak cümleler kurmaktan kaçınınız.
    Resmi bir yazı geldiği anda forum üzerisinden duyurusu yapılacaktır. Sormak istediğiniz başka bir şey yoksa konunuzun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar dilerim.

11. IMTOI

IMTOI User

etklinlikteki yaratıkları kesebilmem için önce gelişmem lazım değil mi adam 40k vuruyor kesemiyor ben 6 k ile mi kesebileceğim öyle bir etkinlik olmalı ki yeni başlayan oyuncular oyunu oynayabilsin kimse yönetimden 10 milyon uridyum istemiyor etkinlik yaparken ırkçılık benzeri haraketler yapılmasın isteniyor oyunda çok güçlü olanların oynayıp yeni başlayanların hiçe sayılması anlamsız ve mantıksız evet savaş oyunu ancak 3-3 gibi basit haritalarda çok güçlü yaratıkların olması saçma evet rakip bir oyuncu tarafından sürekli öldürülsem böyle bir tartışmaya girsem sorun olur ancak 3-3 veya 3-2 gibi basit haritalarda dahi böyle güçlü yaratıklar anlamsız...

üslubuma dikkat ediyorum bu forumda bu konu hakkında bilmem kaçıncı söyleyişim eğer yönetim oyunu oynayan insanları dinlemeyip bildiğini yapıyor ise bizde bilelim bu oyun ırkçı ve sadece oyuna para yatıranların oynayabileceği bir oyun diyelim ancak öyle olduğunu düşünmüyorum resmi bir forum olduğununda farkındayım demek ki artık bu konu yüzünden ne kadar sıkıldı isem böyle bir tepki veriyorum
    umarım bu durum ilerleyen etkinliklerde daha dikkatli olunur. oyun yönetiminden herhangi bir ödül bazı insanların deyimi ile 10 milyon uridyum beklemiyorum emek verilen bir oyun olduğu için tercih ediyorum zaten ancak emek verdiğim bir yerde düşüncesizlik olduğunu düşündüğüm taktirde böyle konuşmalar ve konular kaçınılmaz oluyor. Teşekkürler..

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 29 Mart 2020
    2010YAGIZ bunu beğendi.
  12. MrWho

MrWho User

adamlar onu düşünüp pro lazer değerinde lazer getirmişler el insaf be arkadas

ateistkeci bunu beğendi.
  13. IMTOI

IMTOI User

güzel kardeşim iyi güzel getirmişlerde ben oyunda 1 hafta varım adamlar oyunda 1 yıl var bu adamla ben aynı zorluktaki yaratıkları kesmem nasıl bekleniyor ki o yartıklara saldırı yapmadan da bana saldırı oluyor bunu da düşün

14. MrWho

MrWho User

içerdeki yaratıklara vurduğun hasar kadar değil vurduğun süre kadar ödül alıyorsun bi kapıdan 1 lvl gemiyel girsen bile 20-30 k uri kasarsın hala gelmiş şöyle böyle diyorsun zaten insanların sinirleri gerilmiş işine bak

15. IMTOI

IMTOI User

yav tamam heh sen en büyüksün tamam sen en iyisin

16. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Uyarılara rağmen tartışma ortamına sebep olan cümlelerinizden dolayı iki hesaba da gerekli ceza tarafımca uygulanmıştır. Tekrarı halinde cezanın katlanarak artacağını bilmenizi isterim.

İyi forumlar dilerim.

17. Kardeşim sen de belli seviye görevlerini bitir , cubi pala ve kapılara yönel prolara yönel belli bir düzeye ulaşınca etkinliklere dahil olursun ne olacak diminisher modülünü almasan sanki dünyanın sonu mu? ben de solace modüllerini vs kaçırdım başka bir etkinlikte telafi ederim başka bir modül ve gemiyle. Belli bir seviyeye gelince etkinliklere katılın madem yetersiz kalıyorsunuz ki böyle dediğime bakma ben de ful falan değilim.
    İyi forumlar. :)

18. zcryberr

zcryberr User

Oyuna giremiyoruz, hala...