Yeni Etkinlik: Kaynaklarını Koru!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Default001.ini tarafından 26 Eylül 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Kaynaklarını Koru! Etkinliği gelsin mi?

  1. Evet, gelsin.

  2. Hayır, gelmesin.

Sonuçlar sadece oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Etkinliğin konusu
    Şirketin güçlendiricileri hazırlamak için madenlerden laboratuvarlarına hammade sevkiyatı yapıyor.
    Şirketinin kargo gemisi x-1 istasyondan çıkıp sırasıyla x-1, x-2, x-4, 4-x, 4-4, x-5, x-7, x-8 güzergahını takip ederek x-8 istasyonuna varmayı planlıyor.
    Senin görevin şirketinin kargo gemisine refakat edip düşman şirketlerin saldırılarından koruyarak sağ salim istasyona ulaşmasını sağlamak veya diğer düşman şirketlerin kargo gemileri kendi x-8 istayonlarına ulaşamadan onları imha etmek!

    Kargonun gemisinin özellikleri(Fikir vermek adına)
    Gemi 3 parçadan oluşuyor: 1 Ana vagon (En son imha edilir) + 2 adet depo vagonu

    Depo vagonlarından birinin dp ve kalkan değerleri
    DP:50.000.000
    Kalkan:50.000.000

    Ana vagon dp ve kalkan değerleri
    DP:60.000.000
    Kalkan:60.000.000

    *Kalkan bir defa indikten sonra tekrar yüklenmeyecek veya saldırı olmadığı takdirde normal kalkan yenilenme süresinden çok daha uzun bir sürede dolacak.
    *Bir oyuncu kendi şirketinin kargo gemisine saldırıda bulunamaz.
    *Vagonlar en arkadan en öne doğru imha edilecek.

    Ödül
    İmha edildiği takdirde bir vagondan 50 adet çöp düşecek.

    1 adet çöp içeriği:
    %33 ihtimalle 200 xenomit
    %33 ihtimalle 200 promerium
    %33 ihtimalle 100 seprom

    İmhasına katkıda bulunan düşman gemiler verdikleri hasar oranına göre imha edilen vagon başına;

    En az 25.000 en fazla 250.000 kredi elde edecek
    En az 50 en fazla 500 uridium elde edecekler.

    Şirket puanlaması
    İmha edilen düşman depo vagonu başına 1 puan, en son imha edilen ana vagon imhasına 2 puan elde edilecek.
    Eğer şirket kendi kargo gemisini savunur ve gemi istasyona ulaşırsa sağlam vagon başına şirket 1 puan kazanacak.

    Yani bir şirket 3 vagonu da imha ettiğinde 1+1+2= 4 puan kazanmış olacak.

    Örneğin MMO şirketi VRU ve EICin kargo gemilerini tek başına imha ederse 4+4=8 puan, kendi kargo gemisi de istasyona 3 vagon sağlam bir şekilde ulaşırsa 3 puan da oradan olmak üzere toplam 11 puan kazanmış olacak.

    *Hangi şirketin vagonu imha ettiği toplam hasar oranına göre belli olacak yani atıyorum EIC gemisine saldıran MMO vagona 1600 hasar, VRU ise aynı vagona 1000 hasar vermişse vagon imha puanı MMOya gidecek.

    *Hasar verilmesi sonucu kredi,uridium,çöp ödülleri şirket puanının kime gittiğine bakılmaksızın alınabilecek. Yani üstteki örnekte şirket puanını MMO almış olsa da kargo gemisine hasar veren VRU gemileri de verdikleri hasar oranında kredi,uridium elde edebilecek, düşen çöpü alabilecekler.

    Etkinlik sonu ödülleri
    Etkinliği kazanan şirket üyelerine ödül olarak 12 saat boyunca önceden belirlenmiş bir destek verilecek. (örneğin: %25 kalkan desteği)

    Geliştir seçeneği eklemiyorum zira genel olarak fikirden memnunsanız ama geliştirilecek bir şey varsa burada tartışıp, görüş bildireceğiz.
     
    Son düzenlenen: 26 Eylül 2018
  2. LARK1988

    LARK1988 User

    +1 gelsin eğlencesine
     
    Default001.ini bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.