Yeni etkinlik: Kod adı: Plüton (RESİMLİ ANKETLİ)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SnowLeopard tarafından 21 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Olmalımı ?

1. OLMALI !!!

oy sayısı 66
    79,5%
  2. Olmamalı Neden ;(

oy sayısı 11
    13,3%
  3. Bazı şeyler çıkabilir

oy sayısı 17
    20,5%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. DraydiBoy

DraydiBoy User

ben yanlış anlamışım :(

2. titans___

titans___ User

ya ne olcak ödül 10bin uri çokmu npclerde değişebilir credi versin az d beyaz versinde yenilere teşvik olur ben 5 seneyi geçdim ama artık elitsiz olmuyor rsbsiz hiç olmuyor ben full lf4 gelişmiş petde 1 tane de var ama adamlara rsbe beyaz uber roket de atsam adamın kalkanı bile inmiyor nasıl işse

3. kardeşim sen o kadardır oynuyosun ama 7-8m crediye yapacağın kapıdan ucb istiyosan ben sana daha ne diyebilirim
    yorumlarınız için teşekkürler

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 28 Ağustos 2014
  4. titans___

titans___ User

ya ben
    ben kendime mi dedim beyazın çokmu faydası kaldı adamına göre tabi ama ben full lf4 gelişmişken diyorum adamlar hızda 60 bin vuruyor ve ben rsb beyaz sepromlu kalkan indiremiyom yada dpi hem beyaz az gelişmiş seviyesi az olanlara versinler mesela kendime değil benim kalkanların 15i 10 seviye sentinelle kaçıyorken adam enforcerda havocu yok herculu yok

5. Arkadaş o uçuş düzenini ben planlamıştım 7-8 tane daha planladım bu onlardan biri aynısı olmuş ? :)

(Aklına bu şekil nereden geldi ?)

6. pluton küçük gezegen daire yaptım 2 tane arttı bende onları one arkaya koydum
    bu akşam konusunu açıcam ters güve uçuş düzeni kasılmak için bire bir :D

BlackGhost™ bunu beğendi.
  7. arkadaş cok yaratıcı tebrik ediyorum hayal gücü süper olmasını dilerim :) +1

8. Akrep ve Kelebek düzeni var aklımda

9. yaparsan olur benim işim çıktı gecikecek ama fiyat olarak artı eksi görünüm olsun çok güzel Bi tasarım ama güve ile nerdeyse alakası yok daha çok ters yarasa :D

BlackGhost™ bunu beğendi.
  10. Arkadaş yaptım ama sadece birini koyacağım diğerleri için yeni konu açacağım ama şimdilik bunu yaptım.

Güve ve Yarasa gibi birşey oldu buyur

11. konu up !

12. *Hikayeleyerek anlatmanız güzel
    *Parça çıkma olasılığı fazla olmuş şuan mevcut olan yüzde 13 olsa daha iyi
    *12 parça çok az
    *500.000 credi yerine mevcut olan 100 ü. olsa güzel olur
    *Level sınırlaması olmamalı
    *Krediyle enerji olmamalı

13. 12. Seviye kaç tane ful var o yüzden iki farklı kapı yaptım
    ucb falan vermiyor hem azda olsa zorlanacaklar var o yüzden credi ile parçanın çok çıkması eğlenceli olması
    12 parça ama yenilik geldi tekrar okumanı öneririm

14. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Oyum olumlu fikir için de teşekkür ederiz devamı bekleriz

15. Konu Up !

16. XPEROM

XPEROM User

Hikaye falan güzel olmuş eline sağlık. +1

17. Bu Kapıyı Destekliyorum Kasılamayan Goliler İçin Kolay Bir Kapı Olcak Azda Olsa Kasılma Payı Çıkcak Bu Kapı Olmalı Tam Destek

18. Yorumlarınız için Teşekkürler

Konu up!

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 2 Kasım 2014
  19. CİLΛ

CİLΛ User

çok iyi olur credi ile açılan kolay kapı hep bunu yaparım

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.