Yeni etkinlik: Kod adı: Plüton (RESİMLİ ANKETLİ)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SnowLeopard tarafından 21 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Olmalımı ?

1. OLMALI !!!

oy sayısı 66
    79,5%
  2. Olmamalı Neden ;(

oy sayısı 11
    13,3%
  3. Bazı şeyler çıkabilir

oy sayısı 17
    20,5%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Çok hoş, 16- lwl olduğum için alt seviye Plüton kapısına girebilirim. +1

2. ©Λ§U§

©Λ§U§ User

Güzel ama kapı çok kolay ve uri ile açılsın bence

3. Amaç o kapının kolay açılması
    Ben gittim konum yeşermiş

4. bu kapı fikri sadece harita kirliliği olmakla beraber ama rutbe kasmak ve gercek hedef Lowdan daha basit bir kapı anlamında..!!
    oyum olumsuz..! -

5. uçş duzeni 100.00 ve 75.000 olanlar hepsi olsa yalnız bizde bulunan uçuş duzeni gelmesin .D

6. BAK KARDEŞİM BU BİR ETKİNLİK TEK SEFERLİK BİR KAPI !!! Tabi erindin baktın kredili kapı bas eksiyi geç Sonra niye Avrupaya alınmıyoruz.
    Bulunan bir düzenin gelmesi zaten imkansız :)

7. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Lütfen büyük harf kullanmamaya özel gösterelim bağırmak anlamına gelmektedir ve forum kuralları gereğince yasaktır.

İyi Forumlar

8. Konuyu bir güncelliyim :)

9. Captivity

Captivity User

Yarı canlı lordakium yerine sibelon konabilir aynı şey :D Fikir olarak güzel

10. kolibasili

kolibasili User

Güzel olabilir de 18level oldum alt kapıya girememmi Plüton uçuş düzeni için :D

11. 18 level üstüysen uçuş düzenini satın alabilirsin :)

12. gelsin ya kapı hep açarım kapıyı arge kasarım güzel olur +1 kesinlikle gelmeli

13. başlangıç tanıtımını güzel yapmışsın.yani hikeyesini.kapı resmide güzel ancak kronos un yanından geçmez.bi kronosa girmeden kapının yanında durup bir oynat gemini.kronos kapısının bitmiş halinin çok hoş olduğunu anlayacaksın.kronosun harita grafikleri de çok güzel.kronos çok zor bir kapı. ama zevkli,heyecanlı ve görsel bakımından müthiş.en iyi kapı diyebilirim.senin kapına gelince: kronosa benzetmeye çalışman yerinde bir davranış.ancak parça sayısı az,haritada gelen düşmanlar o kadar zor değil.ödüller bu kolaylığa göre abartılı olsada; etkinlik görevi olduğu için biraz normal karşılanabilir.etkinlik haricinde normal bir galaxi gate olarak böyle bir kapıyı düşünemiyorum.bence ufak düzenlemelerle darkorbit bunu düşünebilir.nötr kaldım.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.