Yeni Etkinlik : KSİ Avı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ●»LØØПIξ•TЦПξ$™«● tarafından 9 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Gelsin mi ?

1. Evet

2. Hayır

Sonuçlar sadece oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar.

Klanınızın güce ihtiyacı var ve sizde Klan Savaş İstasyonu (KSİ) kurmak için mdoülleriniz var. İstasyonu kurup gelen geçene gününü göstermeye hazırsınız. Amaa ... KSİ'nizi korumaya hazır olun çünkü o istasyonu kurduğunuz saat , KSİ Avı'na denk gelmiş olabilir ve tüm düşman filolar sizin istasyonunuzu patlatmak için yola çıkmış olabilirler ... !

Bu etkinlik basit olacak , iki saat boyunca herkesde 1 klan istasyonu kurabilecek seviyede modül olacak. İsteyen klan gidip modüllerini kurabilecek. , en çok Klan istasyonu avlayan şirket kazanacak ve ödüller kazanacak ... Klan istasyonunu etkinlik bitene kadar en iyi şekilde koruyan klanlara da özel ödüller verilecek.

En çok KSİ patlatan şirkete ;

--------------------------------
    Her üye ;

- 10 Saatlik herhangi bir destek (DMG , HON , CD vb.)
    - 3 Günlük V.I.P
    - 50 Galaxy Gate Enerjisi
    - x2500 UCB-100

Etkinlik boyunca İstasyonunu en iyi koruyan klana ;
    ----------------------------------------------

Her klan üyesi ;

- x1000 RSB-75
    - x1 LTM-HR yada RAM-MA
    - x100 Galaxy Gate enerjisi
    - Klan liderine özel bir ünvan
    < İstasyon Koruyucusu >

WolfWar ve POSEİDON bunu beğendi.
  2. Prophecy

Prophecy User

Çok güzel fikir ama ne yazık ki Tr3 için pek güzel olmaz
    Yine de oyum olumlu

3. tr3 için felaket olur zaten kurulan istasyonun ömrü fazla olmuyorki:D:D

4. Daha iyi TR3'te daha fazla istasyon patlar :) Ben istasyonlara dokunulmaz diye korkuyorum sen durmaz diye korkuyorsun :D

5. Prophecy

Prophecy User

ZuLm varken tr3te etkinliklerin bize hiç yararı olmuyor

_DODGE_ bunu beğendi.
  6. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Fikir için Teşekkürler
    Oyum olumlu en azından istasyonu korumaya gelen gemileri keserim haritada gemi bulamıyorum diye dert yanıyordum :D :p

Keyifli Forumlar

7. Hangi sunucu olursa olsun bu oyunun zevkli olacağına inanıyorum , ödüllerde dengeli olmuş
    +1

8. +1 :) ben büyük savaşları seviyorum pvp'deki klan savaşları gibi :D bu olursa yine büyük savaşlar çıkabilir

9. Bence de olumlu, oyundaki heyecanı arttırır. Anket açsaydın +1 verirdim.

10. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Asıl tr5 için felaket olur KAN KARDEŞLİĞİ klanı kurulan istasyonu en fazla 10-15 dk sonra patlatıyo :D

11. Prophecy

Prophecy User

Ona bişi diyosan tr3e gel hi abartmıyorum ZuLm klanından birkaç kişi KSİyi 1-2 dakikada patlattılar

12. Chroma

Chroma User

Konu UP !

13. Güzel konuymuş. Anket olsaydı iyi olurdu +1

14. -onur5000-

-onur5000- User

Hem oyundaki savaşları artırır hemde oyuna renk katılmış olur ayrıca ödüllerde güzel bence olmalı +1

15. kaansakal

kaansakal User

16. Güzel fikir bende olumlu bakıyorum

17. Olmalı

18. UP !

19. çok iyi fikir giderek değeri azalan istasyonlara bir düzenleme şarttı zaten.

20. KAN KARDEŞLİGİ
    Bela Gelmez kul Azmadıkça !!! klanın istasyonunu 3 gun boyunca yıkamadı en son klan başkanın kuzeni yanlışlıkla orta modul kaldırdı yıkıldı forumda resim bolumunde foto var [ tr5 en güçlü klanı ama ne yazıkı 5kişiyiz ve onlar 20-25 kişi gelior 10-15 kesioruz bir sure sonra ne dp dayanıor ne kalkan :D ]

güzel olur etkinlik olumlu

.-ProzeN-. bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.