Yeni Etkinlik Ne Zaman Gelecek?+Oyundaki Hatalar

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve ERDALBAGGAL tarafından 4 Mart 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Öncelikle herkese iyi forumlar,
    Yeni etkinlik nezaman gelecek? Marta geldik en son nimesis etkinliği gelecek diyorlar dı hala ses seda yok.

2.Oyun da en azından benim serverimde bazı sorunlar bulunmakta.(int1)

1-Oyunda sıralamada ki en iyi kullanıcılar sekmesi çalışmıyor beyaz veriyor, yani kim ne kadar gemi kesmiş, kim ne kadar yaratık kesmiş, en iyi şirketler kısmı en yüksek tp, şeref kısmı gözükmüyor bu sorun yaklaşık 6 aydan beri var, benim dışımda kimsenin umrunda olmamış sanırım ki bahsetmemiş hiç, birtek global avrupa 1 de sıralama ''en iyi kullanıcılar'' kısmı açılmıyor bende diğer tüm gemiler de ve serverler de denedim çalışıyor,
    2-Oyunda mayınlar da ve özellikle şu enfekte mayının da sorun var gibi, 5 bırakışımdan sadece 1 tanesinde kendimi yeşilleyebiliyorum, sanki buga karışıyor gibi,

Bir kaç tane daha sorun&hata keşfetmiştim ama şuan aklıma gelmedi geldikçe yazarım.

2. Lowlife

Lowlife User

cromin telaşı bitince etkinlik başlar

3. titans___

titans___ User

aynen de bu yeni gelen rcb cephanesi etkisi hakkında net cevap ya da bir şey görmedim hani dükkan da satış da yok baya da chromin gerek bilginiz var mıdır modlar?

4. Yenilikmiş , etkinlikmiş vs ile uğraşana kadar gerekirse 1 yıl etkinlik vs yapmasınlar ama şu oyunu artık stabil hale getirsinler. Eminim bütün oyuncular sevinirdi. :) :D Oyun stabil değilken , donma vs gibi bir sürü sıkıntı varken bir de bu etkinler geliyor. İyi güzel geliyor ama millete işkence oluyor. :) Her yenilik ve etkinlik sonrası oyundaki eski mevcut sorunlara ek olarak yeni sorunlar çıkıyor. :D :)

titans___ ve militaryship-3 bunu beğendi.
  5. oben

oben User

serverde böyle bir sorun yok sizden kaynaklı bir sorundur yani zaman zaman sorun oluyor ama geçici sorunlar düzeliyor en azından 6 aylık gibi bir süre söz konusu değil. mayın konusu evet özellikle hastalık mayını uzun süredir sorunlu ve tüm serverlerde böyle sanırım.[​IMG] [​IMG]

ERDALBAGGAL bunu beğendi.
  6. Lowlife

Lowlife User

rcb cephanesi rsb den bi tık etkili bi cephane rsb:6.5x hasar rcb:7x hasar katlayıcı ve protokol ile 11 12 kapıda 80k cromin kasıp alabilirsin cromin dışında başka bi yerden alınmıyor die biliyorum

titans___ bunu beğendi.
  7. titans___

titans___ User

11 -12 kapı beni aşar zaten plazmid veya kutudan mikrokonsantratör yapmaya uğraşyom geçen uri ile aldım beni aşar malesef kutu argesi protokollarle 100 ile 50 arası chromin kappa da alıp pet lazerlerinde 8 tane kaldı etkinlik savaş biletine uri kalsın diye mikro almyom da zaten cevap için teşekkürler.

8. rcb yeni gelen cephane değil CROMİN çıktı çıkalı var ( yani 2 senedir)ve evet 7 x hasar veriyor oyundaki en güçlü cephane o rsb nin yerine kullanılıyor atımlık

9. .Mephistos.

.Mephistos. Board Administrator Team Darkorbit

Merhaba,

Etkinliğin ne zaman geleceği hakkında bilgimiz bulunmamaktadır. Bu tip durumlara Merkez Ekip karar vermektedir.

Bildirimleriniz için teşekkürler raporlarıma ekleyeceğim.

RCB-140 Cephanesi 12 haziran 2019 da yine chromin etkinliği ile gelen bir cephanedir. Kısaca Etkinlik Cephanesi. 80.000 Chromin ile elde edebilirsiniz bir tek.

Yeni cephane: RCB-140 (Hızlı Chromin Bataryası)

Yeni cephane: Normal hasarı 7 katına çıkarır.

İyi Forumlar.

titans___ bunu beğendi.