Yeni Etkinlik Ödülleri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ___siyah___inci___ tarafından 21 Mart 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Yeni sayborg hammer nimesis tasarımları için plutusu kestikten sonra çöpünü felan almamız gerekiyor mu ? yoksa kestikten sonra direkt kendi ödülü atıyormu, bişey yapmamız gerekiyor mu yani o tasarımları almak için çöpleri toplamamız lazım mı yaratıkların ?

2. DraydiBoy

DraydiBoy User

kestikten sonra altına çöp bırakıyor toplaman tavsiyemdir :) ben toplayamadım :(

3. ahh bende onu kaçırmışım :) neyse ilk kapının acemiliği diyelim yarınki kapıda alırız artık ;)

4. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Geç verilen bu cevabımızı mazur görün lütfen bazen yoğunluktan konular atlanabiliyor maalesef, herhangi bir çöp almanıza gerek yoktur. Ödüller otomatik olarak hesaba aktarılmaktadır.

İyi forumlar.

5. _01_

_01_ User

çöp felan yok bazı kafa karıştırmayı seven arkadaşlar yine iş başında ytb dan videoları da kontrol edebilirsin cephane lazer vs. gibi ödüller eğer %35 şansla yakaladıysan direk hesabına geliyor kaçırdığın bir şey yok dostum

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.