yeni etkinlik önerim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Karanlık_ZORK tarafından 31 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. öncelikle oyunda hep ayrı npc ler var artık insan sıkılıyo gemi geliştirmeye çalışırken farrketmiyorum ama amaç bitince full olmuşken npc ler
    pekte keyif vermiyo . bende bu konu için bi fikir sunmak istiyorum beğeniyi herkese bırakıyorum
    aslında daha etkili bi önerim var bunu yapmak için 2 sene sürer daha basit halda anlatıyım .

oyunda şöyle bi etkinlik olsun 1 ay sürcek etkinlik ve her ay dewam etsin .....

bunu şöyle yapalım 1 hafta boyunca tüm haritalarda npc keserek puan toplasın en çok puanı toplayan ilk 50 kişiye ödüller olsun
    npc puanlarınıda siz belirleyin

ödüllerde 1 ay boyunca 1 pet daha alabilsin .satın alma değil hediye tabi bu kişinin kendi petinin aynı olcak içine ekipmaz dizmeyecek 1i ne yaparsa 2. de aynısını yapcak

bir sonraki ayın etkinlik ödülü iris olsun bence oyuna heyecan ve eğlence gelir.

eğerki bunun daha profesional bi eğlence olsun dersenizde bence şöyle yapın .

Tüm haritalarda npc keserek çöplerin içinde harf olsun ama sık sık değil nadir çıksın ki basitleşmesin oyun .harflerden de DARKORBİT yazısını bulan kişi yeni bi harita ve npc olan
    yeni haritada puanlama yapsın ilk 50 içinde ödüller verilsin

şunuda düşününki oyunda olmayan bişey ilgi çeker ve bunun için bi amaç bi eğlence mücadele olur

ödüllerde lazer cephanesi uri gibi şeylerde olsun ama bence ufo veya polis gemi yada değişik bi gemi tarzı şeyler kullansın 1 ay yeterli zaman
    her ay değişik bi hediye ikram edin umarım beğenirsiniz

fikir bu birazda siz düzenleme yaparsanız süper olur ...

2. Buna benzer NPC Avı etkinliği Korsan Avı etkinliği gibi etkinlikler zamanında düzenlendi.
    Eskiden jackpotlarda birinci olana falan 9.iris veriyorlardı sende yazmışsın 2.pet olabilir niye olmasın güzel olur 2.pet fakat herkesde olmasın 1 kişide olsa tadında kalır

Dostum neden bir anket açmıyorsun

3. Anket açmalısın, ama ben bu 2. pet önerisine falan sıcak bakmadım. Ama en çok NPC ödülü toplayan ilk 50 kişiye ödül verilmesi güzel fikir, geliştirilebilir.

4. kalıcı olmadığından bi zarar olacağını sanmam bence 2. pet baya bi aksiyon ve herkesi kasılmak için bir çabaya sevk edecektir . zaten haritada fazla bi çaba sarf ettircek bi etkinlik yok

5. Cloud

Cloud User

Yeni fikirlere her zaman açığım ama bence olmamış 10 iris olan adama iris verilse 11 iris bidaha kazanır 12 iris :S

6. O zaman iki P.E.T de aynı anda kamikaze atar, oyun sarsılır P.E.T hakkındaki fikrine sıcak bakmıyorum.

7. HaYaLeT003

HaYaLeT003 User

oyunda fazlasıyla pet var 2 pet olursa oynanmaz

8. 1 fazla olunca 11 olur 12 olmaz zaten 1 tane iris hediye olacak ...
    pet konusunda da zaten 1 tane var o halde kamikaze atmasın

9. PAPATYA

PAPATYA Guest

NPC keserek puan toplama oyun genetiğine aykırı bir durum, düşnürsek eğer, NPC ilk sıkana yazıyor değil mi ? adam klanını toplar helede sağlam bir klansa bu işin sonu çıkmaz ilk 50ye kendi üyelerini sokmuş bile olur. olumsuz -1

10. 1 tane mi sağlam klan var :)))))

11. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Bende desteklediğimi söyleyemem olmamış açıkçası bu kadar hırs yaparsak eğlence olmaz.

İyi forumlar

12. PAPATYA

PAPATYA Guest

klan sıralamasına bakarsanız bir tane 1. olduğunu görürsünüz onlarda boşuna birinci değildir :) demek istediğimi anlamışsınızdır umarım :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.