Destek Yeni etkinlik

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve asdasdasd1515 tarafından 21 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaslar biri bana şu etkinlikle ilgili biraz bilgi verebilirmi . Suan teldeyim bakamiyomda modul falan çıktı diyolar ne modulu kacinci seviye oluyo . Pet kapisi zormu ?? Dusman petler oluyomus heralde zorlarmi odulleri neler ??

2. Pet kapısını bilmiyorum ama modüller 1.seviye, yeni başlayan kullanıcılarımız için biçilmiş kaftan, düşman petler haritalara göre seviyeleri dağılmış biçimde, haritadaki npcler ile orantılı bir şekilde artıyor güçleri, mesela x-7 haritasında 6k atan petler var, her yer pet dolu. Pet avantaj kutuları var, içlerinde güzel hediyeler bekliyor bizleri. :)

3. moduller npcden mi çıkıyor kardeş ??

4. kutulardan cıkıyor ve sanırım 4 er 4er cıkıyor
    bana cıkanlar bunlar şimdilik

5. yeni çıkan avantaj kutulardan mı

Son düzenlenen: 21 Eylül 2015
  6. katlaycı fln vardır :)

7. tamm tşkr ederim

8. O zmn moduller yeni baslayanlar icin iyi olur benim zaten hepsi 3. Seviye

9. Yaa bu ne saçma bi etkinlik o kadar destek aldım cubi için petlerden cubi kesmek imkansız olmuş

10. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Kendi fikrim etkinlik birazcık daha peti olmayan yeni başlayan oyunculara yönelik gibi.

İyi forumlar

11. kardeşim sen o modülleri nasıl çıkardın hangi haritada açtın etkinlik kutularını sabahtan beri topluyorum hiç çıkmadı :(

12. tmm kardeş sabahtan beri 3-4 te açıyorm çıkmadı

13. konu kilitlenebilir

14. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Konu isteğiniz üzere kilitlenmiştir.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.