Yeni etkinlik

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve umut322 tarafından 11 Şubat 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. umut322

umut322 User

oyuna yeni başladım yeni etkinlik de x1 haritası için 16 level şart mı mesela benim level 10 haritaya atlayabilir miyim etkinlik başladığında

2. the_flood

the_flood User

x1 etkinlik haritası 1-16 lvl arası içindir.rahatça girebilirsin.

.Paradoks. bunu beğendi.
  3. usta06

usta06 User

Bütün şamandıralara sıkmakta serbestsin dostum, 16 level altı için bi sınır yok, sadece 16 dan yüksek olanlar x1 deki şamandıradan bir şey alamıyor o kadar, ama elbette kendi gücüne uygun olana gitmen daha faydalı.

.Paradoks. bunu beğendi.
  4. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Üyelerimize yardımları için teşekkür ederim. Onlarında belirttiği gibi Experiment Zone 1 haritası 16 seviye kadar olan oyuncular düşünülerek tasarlanmıştır. Daha yüksek seviyeli oyuncular etkinlik S.S.S'de de yazıldığı gibi NPC'den ödül almamaktadır.
    Etkinlik rehberine buradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

5. V*A*Y*N*E1

V*A*Y*N*E1 User

etkinlik 00.00 da mı başlayacak

6. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Burada yer alan duyuruda da görüldüğü üzere maalesef tam bir saat ibaresi bulunmamaktadır. Heyecanla beklemeye devam ediyoruz efenim. :)

İyi forumlar.

7. V*A*Y*N*E1

V*A*Y*N*E1 User

peki teşekkür ederim

8. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Rica ederim, şimdiden iyi oyunlar. :)

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.