yeni etkinlik.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve the_flood tarafından 4 Haziran 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. the_flood

the_flood User

görünen yeni bir etkinlik gelecek.yapılan ilk açıklama yeni gemi ve gemi skillerinin geleceğini gösteriyor.peki bunların şu an görselleri mevcut mu ?

2. ateistkeci

ateistkeci User

Yeni geminin görünüşü paylaşılmıştı (Umarım yanlış şeyi almamışımdır, umarım yanlış şeyi almamışımdır, umarım yanlış şeyi almamışımdır)

Drowhake, byHOOK ve Emi0666 bunu beğendi.
  3. bişey gozukmuyorki tufan
    test server girip bakabilirsiniz

4. ateistkeci

ateistkeci User

İmgur linki sıkıntılı sanırım :(

5. Richie

Richie User

bu tasarımlı hali , normal hali daha da kötü gözüküyor

6. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Buradaki duyuruda da belirtildiği gibi test sunucusuna girip orada yeni gemiyi ve tasarımları görebilirsiniz. Başka bir sorunuz yoksa konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

7. Ben onu pet tasarımı sanmıştım :D test sunucusuna girdim gemiymiş :D

8. ateistkeci

ateistkeci User

Puuuuu puuuuuu puuuuu sen nasıl güzelim gemiyi pet tasarımı sanarsın puuuuu :D (Umarım yasak değildir puuuuulamak :()

Twilıght¯-βΣĿĿΛ-¯ bunu beğendi.
  9. hahah :D yok canım değildir :D

Ne bileyim benzemiyormu PET tasarımına :D

10. Geminin ismi KERES. ( Nereden bulmuşlarsa bu ismi :) ) İki tane gemi yeteneği var. Tabii gene payment ile gelir. Bu arada, test serverine girip, yeni etkinliğe bakabilirsiniz. ( açıksa hala ) Yeni etkinlik ile X-7 ve X-6 haritaları feci karışacak diyorum. Bir de ipucu vereyim bilmeyenlere. Bir kaç hafta immunizer cpuları ( karantina kapısı giriş anahtarı ) harcamayın, çünkü 100 defa, 500 defa ve 1000 defa kullanma görevleri gelecek. Ayrıca yeni bir HST tarzı roket çeşidi geliyor. Yine savaş bileti alınacak ( 200 K uri ) Üzücü haber, PET HP-Link gelmiyor :(

11. Aliens

Aliens User

Yunan Mitolojisinde ki Ölüm Ruhlarının ismidir. Etkinlikte bir salgın temalı olduğu ve salgınların ölümle yakın ilişkisi olduğu için ayrıca yeteneğinin enfeksiyon bulaştırmasını da göz önünde bulundurursak fazlasıyla uyumlu, ince bir detay olduğunu görebiliriz. :)

12. Vallahi oyuncağa benziyor ben bu gemiyi oynayamam gülerim :D Şirincik tatlıcık bir şey bu yahu :D Ben bu gemiyi hangarımda isteriiiim

Twilıght¯-βΣĿĿΛ-¯ bunu beğendi.
  13. aykude

aykude User

etkinliğin ne zaman geleceği açıklandı mı

14. Richie

Richie User

Gemiyi denedim baya etkili yetenekleri var öyle tek de yemiyor, hızı felan iyi tam böyle orta şeker olmuş

15. gemi çok çok süper olmuş. Gerçekten gemiye benziyor. Solaceye baksanıza kagıt helvaya şekil verilmiş gibi durmuyor mu?

16. Açıklama için teşekkür ederim. Lordakiuma "lokum" diyenler, Keres'e neler neler demez :)