Yeni forumumuz

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve __®©__ tarafından 6 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. zirve

zirve User

Şu forma biraz çeki düzen verirseniz çok güzel olacak.Bir şey bulamıyoruz ne olduğu belli değil.Nereye baksam yabancı formlara gidiyor.Hülasa güzel olmamış çok eksik var eski form 10 kat güzeldi.

ELFİDA___ bunu beğendi.
  2. ONURBEY

ONURBEY User

O kadar çok eksik var ki;

Eski forumu arar oldum. yabancı dil bilmek zorunda bırakılıyor. Kim ne yazmış, sorun var mı, sıkıntı var mı bulmak çok zor. Kim online, kim değil. Eski açtığım konular çok önemli idi. Şimdi yok. Konu açacağım, nereye açacağımı bilmiyorum. 2008 yılından beri forumu devamlı takip eden biri olarak, artık foruma girmek isteğim azaldı.

Lütfen eski forumda olan sevdiğimiz özellikler bu forumda da yer alsın. Mesela yeni mesajlara tıkladığımız zaman Türkçe forumda ki mesajlar gelsin.

Saygılarımla.

MRTBY bunu beğendi.
  3. -Gazi_27-

-Gazi_27- User

Forum Moderatorum Yeni Forumda cet ban şikayetleri bölümü nerede acaba lütfen yardım başka yere geçtiyse nerden yapacagımı söylermisiniz

saygılarımla...

4. FENOMEN

FENOMEN User

Merhaba;

Chat ban şikayetlerinizi supporta yazınız.

İyi forumlar...

5. [TR]ANCE

[TR]ANCE User

Yeni ekranı beğenmedik eski ekranı istedik getirmediniz. Şimdide forum iyice soğudum. Sizde biliyorsunuz eski darkorbit ve forum ortamı güzeldi. ..Güzelleşeceğini artık sanmıyorum.

6. Bazı şeyleri daha iyi yapacağız, daha ileri götüreceğiz derken, teknolojiye yenik düşüp insanların sıcak ortamını mahvediyorsunuz. Yaptığınız şeyin beğenilip beğenilmemesi umurunuzda da değil. Yaptık oldu bundan sonra böyle uygulaması geçmişte de birçok defalar uygulanmış ama hep geri tepmiştir. Yapılanın veya yaptığınızın uygun olmadığı ve beğenilmediği söyleniyorsa mutlaka dinlemenizde ve uyarılara kulak vermenizde yarar vardır. Aksi halde oyuncularınızın sayısı giderek erir. Burada kayıtlı oyuncu sayısından bahsetmiyorum, ONLINE olan oyuncu sayısına bakılması gerektiğini söylüyorum. Yaşım 50 ve bu oyunu severek oynamaya çalışan bir oyuncuyum. Nacizane düşüncelerime önem verir gerekli düzeltmeleri yaparsanız hem siz kazanırsınız hem de bizler zevkle oyunumuzu oynarız.
    İyi forumlar.

7. ONURBEY

ONURBEY User

Çok güzel ifade etmişsiniz. Bende 50 yaşındayım. 2008 yılından beri aynı gemi ile oynamaktayım. Forumda olsun, oyunda olsun, birçok olumsuz şey için mücadeleler verdim. İyi yapılanı da takdir ettim.

İllegal program kullananlar bu oyunu çekilmez hale getirdiler.

Bunun yanında hem forum yönetimi, hem oyun yönetimi, support, bizim feryatlarımıza kulak tıkadılar. (Ama geçen yapılan banlamalar içinde yürekten teşekkür ederim.)

Forumda sorunlarımız konu kapatılarak, supporta yönlendirilerek halledilmeye çalışıldı.

Oyunda sıkıntılarımızı dile getirdik, ban yedik.

Supporta yazdık. foruma yönlendirdiler. Forum supporta yönlendirdi.

Support yazdığımız sorunu daha okumadan, başka cevaplar verdi.

Biz dürüstçe oynamaya çalışan oyuncular, bu oyuna asla zarar vermedik. Emeğimizle, helal paramızla, oyunda bir yerlere gelmeye çalıştık.

Sayın Adminlerimiz, CM lerimiz, Forum yöneticilerimiz, bizim yanımızda olmaları gerekirken, tam aksine, biz illegal program kullananlardan şikayet ettikçe, ban yiyen, konusu kapatılan, yani üvey evlat muamelesi gören bizler olduk.

Biz yaptık oldu, işinize gelirse, tavrı çok yanlış.

Yaptığınız birçok yeniliğe, peki demekten başka çaremiz yoktu.

Bu oyun bir zamanlar, çok güzeldi. Dostluk vardı, iyi niyetler vardı. Golisi olana, irisi tam olana imrenirdik. Onun gibi olmak için kasılırdık, para harcardık. Şimdi herkes full + full imrenecek bir şey kalmadı. Şartlar eşit ama program kullanan hep üstün. :( Bu yüzden; küfürler hat safhada, analara bacılara küfür ediliyor. Hala bu oyuncunun gemisi kapatılmıyor.

Artık program kullanmayan, bir yerlere gelemiyor, istediğin kadar emek ver, para harca, bir arpa boyu ilerleyemiyorsun. Rütbelerin aşırı yükselmesi buna bir örnek :(

program kullanarak PALLADIUM toplayanlar, Chatte yeni adı AFK gemiler oldu. Kendi kendilerini yazdıklarıyla ihbar eden bu şahıslar, hala oyunda.

Hadi oyunda yeniliklere eyvallah dedik kabullendik. Ama forum bu yeni ara yüzü ile, iyice bizi oyundan soğuttu.

Hadi bu yeni yüzü de kabullenelim, ama en azından, aradığımızı bulalım. eski forumdaki bir çok iyi özellik bu forumda yer almıyor.

Ve en önemlisi, şu konu kapatma olayından ne olur vazgeçin artık,

50 yaşından sonra, şu oyunu severek, zaman ayırarak oynamaya çalışıyorum. Ama artık duyun şu feryadımızı ve emek verip, para harcadığımız bu oyundan koparmayın.

Umarım artık, oyunu tekrar sevdirmeye yönelik, illegal programlar olmadan, küfürler olmadan, eşit şartlarda mücadele edeceğimiz bir ortam yaratılır. Forumda da konu kapatılmadan, sorunlarımıza çare bulunulan, ilgi alaka gösterilen bir ortam yaratılır.

Saygılarımla.

MRTBY bunu beğendi.
  8. FENOMEN

FENOMEN User

Merhaba;

Tek tek söylediklerinize cevap yazmak isterdim ancak hep aynı sorunlar hep verdiğimiz cevaplar. Öncelikle bunu belirteyim küfür eden insanlara ahlak dersi veremeyiz bizler ki bu bizim görevimiz değildir. Görevimiz bunları gördükçe banlamak ve uzaklaştırmak ama her suçun belli bir cezası var ve tüm ekip olarak küfüre asla müsammaha göstermediğimizi hepiniz gayet iyi biliyorsunuz aksini iddaa edenlere ise kasıtlı olarak karalıyor derim. Palladium bu oyunun bir parçası ve isteyen herkes toplayabilir ister kendi gemisiyle ister PET yardımıyla ancak sırf oyundan düşmemek için harici program kullanan kişiler daha 2 ay önce piksel bot adı altında banlandıkları duyurusu yapıldı ve banlanmaya devam ediyorlar. Rütbe konusunda rütbe her zaman artıyor zaten sabit olacak bir durum yokki. Bot aracılığıyla kasılan rütbelerin engellenmesi için gerekli adımlar atıldı zaten. Sizler belki bu konulardan uzak olabilirsiniz ve ezbere gelen her yeniliğe kötü diyip emeği görmezden gelebilirsiniz fakat bi her ülkenin update fikir havuzlarını gezin bakalım şuana kadar yapılan yeniliklerin kaç tanesi bu konulardan seçilmiş diye. Her yenilik tüm oyuncular tarafından beğenilecek bir durum olmadığı gibi her gelen yeniliği kötülemeninde bir manası yok emeği saygısızlık olur hatta. En basit örnek forumun yenilenmesi için kaç tane konu açıldı ve kaç kişi istekte bulundu bir göz gezdirin bakalım tüm ülke forumlarını. Ya da bi araştırın kaç kişi bu forumu beğendi diye. Eleştirebilirsiniz fakat kötülemek ve emeği yok saymak olmaz. Eski forumda olan bir çok özellik bu forumda yok demişsiniz fakat bunu belirteyim diğer forumda bulunan özelliklerin tümü artı daha fazla özellikte mevcut bu forumda. Ha yeniyiz forumda hangi konu hangi bölüme açılacak bilemeyebilirsiniz veya hangi konu hangi bölümde bilemeyebilirsiniz fakat bize sorduğunuzda hiç bir yetkili arkadaşım cevap vermekte tereddüt etmez etmemiştir de.
    Konu kilitlemelerine gelince kesin cevap verildiğine karar verilen tüm konular kapatılır. Kapatılmasındaki amaç cevap verilmeyen konuların daha öne çıkması ve daha hızlı cevap verilmesidir. Bu forumda belli bir düzen olması için bu şarttır. Ayrıca konuya verdiğimiz cevapları yetersiz görüp tekrar sorduğunuzda yok demin konu açmıştın diye cevap verilmediğimi oldu ya da konu açma sınırımı var anlamıyorum konu kapandıysa ve farklı bir sorunuz varsa yeni konu açınız zaten cevap veriyoruz. Forum kurallarını detaylı okursanız zaten bu konu hakkında detaylı bilgiye ulaşırsınız. Program kullanmayan arpa boyu kadar yol almıyor diyorsunuz ya bende size bunu belirtiyorum oyunda program kullanmaya cesareti olan kullansın bakalım kaç gün kullanabilecek. Bu oyunda artık hiç kimse program kullanamaz kullanmaya yeltendiği an banlanmaktadır bunu görün artık.

İyi forumlar...

Son düzenlenen: 22 Aralık 2013
  9. ONURBEY

ONURBEY User

Sayın Fenomen Modum;

Yaşınız kaç bilmiyorum. Büyük bir ihtimalle benden küçüksünüzdür. Nacizane affınıza sığınarak;

Tecrübeyi bir cümle ile açıklamam istense; deneyimle edinilmiş bilgi derdim.

Burada 2 nokta önemli:

1. Sonradan kazanılmış olması

2. Bilgi olması.

Yani aslında tecrübe yaşanmışlık ve bu yaşanmışlıkla kazanılmış artı bir değerdir.

2008 yılından beri bu oyunun içindeyim. Bir gemi nasıl fullenir, kaç saat bir bilgisayarın başında oturup, gemi kasılabilir.( Bir zamanlar kutu toplayanların sığındıkları cümle.)

Küfür ile ilgili yorumunuzda; bu kişilere ahlak dersi veremeyeceğinizi yazmışsınız. Elbette karakteri bozuk birini asla düzeltemezsiniz. Yazanı gördüğünüzde banladığınızı söylüyorsunuz. Ben hala chatte farklı hesaplar açıp, amacı sadece küfür etmek olan şahısların bu oyunda yerlerini koruduklarına TECRÜBE lerimle şahidim. Sanırım ailenize küfür edilmedi bu oyunda (Bu sadece bir oyun). Benimde aileme küfür edilmedi, şimdiye kadar, çünkü asla muhatap olmadım. Ama bu oyunu ailemle oynarken, şimdi bu küfürler yüzünden ailem oyunu bıraktı.

Palladıum konusuna gelince; Google amca hala b... çalışıyor olduğunu yazıyor;

"14 Aralık 2013 ........ Yapımcısı .... " reklam olur diye sadece bu kadarını yazdım.

Bu ...; Çok Hızlı Bir Şekilde PALLADİUM Toplar.
    Zaten diğer özelliklerini yazmama gerek yok. Sizde biz de çok iyi biliyoruz.

Rütbe içinse; bir yere kadar kabullenirim, Rütbe artışını. ama programla palladıum topla, bununla onlarca kapı aç, programla kapı bitir, sonra rütbelerin artışı gayet normal de. olacak iş değil.

Yapılan tüm yeniliklere, olmamış, hiç hoş değil, çok kötü olmuş, yorumunu asla yapmadım. Emeğe asla saygısızlık etmedim. Çünkü kendim de emekçiyim. Şimdiye kadar forumdaki yazılarımda asla, yapılan yeniliklere karşı olumsuz bir tavrım olmamıştır. Ben sadece ve sadece illegal program kullananlara, saygısız davrananlara karşı mücadele içeren yazılarım olmuştur.

Forumun yeni arayüzü içinse, sadece aradığımızı bulamıyoruz. Yeni mesajlara tıkladığımız zaman bütün ülkelerin yeni mesajlarının geldiğini, bununda bir anlam ifade etmediğini yazdım.

Foruma girdiğim zaman kim ne yazmış, acaba benim sorunum ile ilgili, birileri birşey yazmış mı, kim online, kim değil. tam benim sorunuma yakın biri konu açmış bende birşeyler yazmak istiyorum, konu kapatılmış. :(

Forum kuralları konusunda bir kaç yazım vardır, gayet iyi bilmekteyim.

Program kullanan kişiler elbette banlanacaktır, banlanmak zorundadır. Ama seni oyundan soğuttuktan sonra değil, zamanında yapılmalıdır. Program kullanan oyuncu haritaya geldiği zaman herkes porta toplanıyor. Neden; biliyoruz ki kesmek zor, her şeyimizi görüyor. :(

Siz hiç mahallenizde veya çevreniz de hırsızlık olayına şahit oldunuz mu;

Eve giren bir hırsız olduğunda, polis çağrılır. polis tahkikat yapar, delilleri toplar. şahitleri dinler. Hiç bir polis şunu der mi sizce, bana delil bul, hırsızın videosunu çek.

Bizlerde program kullananları ihbar ettiğimiz zaman ki, ihbar etmeye bile gerek yok, zaten şahıs kendini öyle belli ediyor ki chatte olan admin bile o kişinin program kullandığını yazdığı yazılardan anlayabilir. Ateş olamayan yerden duman çıkmaz.

Sayın FENOMEN Modum;

Sizlerde bizlerde iyi niyetli insanlarız. amacımız, bu iyi niyetli olmayan, oyuna, dostluğa zarar veren bu insanları aramızdan bir an önce ayıklamaktır. Eğer birbirimize destek verip, birbirimizi anlayabilirsek sorunu daha çabuk çözeriz.

saygılarımla.

MRTBY bunu beğendi.
  10. FENOMEN

FENOMEN User

Merhaba;

Çok güzel yazmışsınız ancak sadece kendi pencerenizden bakıyorsunuz. Anlaşamadığımız nokta da budur işte. Biz yönetici olduğumuz için daha geniş çerçevede düşünmemiz gerekmektedir. Bazen olayları bizim bilmemiz görmemiz yetmiyor bir hukuk devletinde yaptığın her adımın delili olmak zorundadır. Küfür eden herkes banlanır ve eğer gözden kaçırılmışsa uyarınız anında dikkate alınır bunu sizlerde biliyorsunuz. Ben chatten uzak biri değilim zamanında birebir dahildim. Küfürden dolayı gemi kapatma olayı kolay olmuyor. Sırf küfür etmek için hesap açanlar hesap kapama cezası alıyor ancak bunun araştırılıp görülmesi biraz zaman alabilir hele hele Türkiye'deki İP durumu varken.
    Bot konusuna gelince botların var olduğu oyunda bot kullandığı anlamına gelmez hele hele rahat bir şekilde haritada dolaştıkları hiç söylenemez. Kullanması durumunda tarama sistemi tespit edip anında hesabını kapatmaktadır. Siz şikayette bulunurken çok masumane bir şekilde düşündüğünüzü belirtiyor olabilirsiniz. Ancak sırf düşman klan oyuncusu diye birbirini karalayanları her gün gördüğünüzde gelen ihbarlara şüpheyle yaklaşmak zorundasınız. Bu önemsenmediği anlamına gelmez her şikayet önemsenir ve gerekli kontroller yapılır fakat sizlerinde farkına varmanız için delil istenir. Adam oyuncuyu kesemediği için ben güçsüzüm demek yerine bu hile yapıyor demeyi çok basit bir şekilde söyleyebiliyor. Her gelen şikayete ban verilse bu işi yürümez zaten. Ayrıca hiç bir polis şu adam hırsızlık yaptı dediğiniz için gidip tutuklamaz. Sizin ifadenizi bilgilerini alır ancak sizin ifadeleriniz ve delillerinize göre araştırma yapıp daha geniş delil elde etmeye çalışır.
    Forum yenidir ve elbette eksiklikler olacaktır önemli olan bunu düzeltmeye çabalamaktır yok etmek değil. Bizler hergün forumu istediğiniz bir hale getirmek için çabalanıyoruz fakat bu çalışmalar görülmediği ve yok forum kötü hemen kaldırın demeniz hiç uygun değil ve bizi üzmektedir.
    Ateş olmayan yerden duman çıkmaz diyorsunuz ya bu dönemde o kadar kötü niyetli insanlar var ki ateşsiz bile dumanı çıkarabiliyorlar. Ayrıca çok basit bir örnek vereyim şuanda biri bize dese bu kişi bot kullanıyor o kişi bot kullanıyor anlamına mı geliyor. Hani ateş yok ama toz duman oldu ortalık :)
    Umarım anlatabilmişimdir.

Konu açıldığı amacın dışına gittiği için kilitlenebilir.

İyi forumlar...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.