Yeni Gelebilecek Yaratık-Lazer!!!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Wh7stl3 tarafından 24 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sizce OYUN'a gelmeli mi?

1. Evet, güzel bir yenilik olacağını düşünüyorum.

oy sayısı 9
    34,6%
  2. Hayır, güzel bir yenilik olmayacağını düşünüyorum.

oy sayısı 17
    65,4%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Wh7stl3

Wh7stl3 User

Demaner Freighter:
    Yeni Yaratıktan Düşeceği Söylenilen Kargo Kutusu:
    Yeni gelebilecek olan lazer:
    [​IMG] Tahminimce Argesiz
    [​IMG] Tahminimce Argeli

Merminin Fiyat Konusuna Gelecek Olursak: 7,5 uri/aralıklı atış(rsb misali/1 mermi tüketiyor)
    Vuruşu: gemilere x4, yeni gelen yaratığa vuruş x8
    Sizce bunlar gelmeli mi?

Bunların gerçekliği hakkında kesin bir bilgi bulunmamaktadır. Ancak bulabildiğim resimler
    bunlardır.(sadece üyelerin meraklarını gidermek için açtım çünkü test serverinden sonra birkaç kişi bu olay üzerinde konuştu.)

En baştan söylemek istiyorum bir sohbet(tartışma) konusudur. Lütfen üslublu ve seviyeli konuşalım ben sadece oyuncuların görüşlerini ve MERAKlarını gidermek için bu konuyu açmış bulunmaktayım.

İyi Forumlar..

Dip(not):
    Konuyu SOHBET bölümüne açtım ancak başka kullanıcılar göremediği için buraya tekrar açtım. Konuyu gerekli yere taşırsanız sevinirim.

Son düzenlenen: 25 Temmuz 2014
  2. mete3241

mete3241 User

bence gelmesin yeni zaten 7,5 uri pahalı birde konu yanlış yerde

3. Ancasin

Ancasin User

Benim sağlam kalkanım olduğu halde rsb sıkan adamlara patlıyorum bazen. Kredili gemiler 1-2 atışta patlıyor. Bir de bu lazer çıkarsa vuruş gücüyle savunma gücü arasında dengesizlik oluşacağını ve uzun zamandır dedikodusu olan b03 kalkanını gerçekleştirmek zorunda kalacaklarını düşünüyorum. İnşallah bu lazer çıkmaz.

skayra1 bunu beğendi.
  4. geldi saden

5. Cloud

Cloud User

gelsin yenilik iyidir

6. şu oyunda ne zaman tam fullendim desem bir şey çıkıyor onun tamamlayana kadar bir diğeri çıkıyor, çıkıyor, çıkıyor. tamam yeni yaratık gelsin ihtiyaç var, adamlar 200k atıyor cubiyle mi century falconla mı kasılsınlar? ayrıca ben full bo2'yim şimdi bo3 çıkarsa kesin kutudan alabiliriz onuda. bence gereksiz ama görünüşe göre bu yenilikler gelecek.

7. bo3 gelse bıle pek bişe farketmez gelse bıle 15 bin olur gücü çoğu oyuncu 250-300 bin kalkanla dolaşıyo %50 daha koy 450 bin olur farketmıyo rsb ye karşı pek faydası olmaz daha fazlada olursa bu sefer kımse bırbırını kesemez oyunda zevk olmaz..

8. bence 20 binden aşağı olmaz birde bo3 gelirse bilinki yakında kesinlikle ve kesinlikle lf5 gelecektir iyi oyunlar..

iyi forumlar..

9. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Biraz daha yazılı anlatım yapmalısınız silah kalkan gücü ne vb

İyi forumlar

Wh7stl3 bunu beğendi.
  10. Lazer resimleri bende gözükmüyor. Bence gelmemeli daha bir şeyi fulleyemeden yenisi geliyor.

Wh7stl3 bunu beğendi.
  11. Wh7stl3

Wh7stl3 User

Merhaba,

modum fikir bana ait değil dikkatli okuduysanız dipnot düştüm orda gerekli açıklamalar mevcut.birde lazerin gemilere x4, gelecek olan yaratığa x8 vuracağı söyleniyor. bazı arkadaşlarımız test serverinde çıktığnı filan söylediler bende araştırma yaptım. resimleri buldum bir nevi arkadaşlarımızın meraklarını gidermek için. lazer vuruşları güncellendi.

Merhaba,

Resimleri güncelledim...

İyi Forumlar.

Son düzenlenen: 25 Temmuz 2014
  12. Yaratığa x8 çok ama çok büyük bir rakam x8 olacağını hiç zannetmiyorum.

13. Ancasin

Ancasin User

İlave olarak, 8 iris bir goliyi düşünsek 31 lazer vuracak her seferinde. Bu da 31x7,5=232,5 yani her vuruşta 233 uridium masraf edecek demektir. Kim yaratık kesmek için her vuruşta 233 uridium harcar ki? :)

14. Yani çok saçma yapacaklarını sanmıyorum.

15. Youjin

Youjin User

Boss kucurbium tüm gemilerin(Diğer Ana gemiler dahil) ana gemisi olarak biliniyor. Oyunun en güçlü yaratığı olan bu yaratığa istila kapısı ve galaksi kapısı kappada rastlayabiliyorsunuz. Görünüm itibari ile elektriksel bir enerji topunu andıran Boss Kucurbium oldukça hızlı bir yapıya sahip. Yapmış olduğu saldırılar ile ne olduğunu anlamadan bile patlamanıza sebebiyet verebiliyor. Ayrıca Boss kucurbiumun vermiş olduğu ödüller zaman zaman farklılık gösterebiliyor. Boss Kucurbiumun başlıca özellikleri ise şöyle;

• Can Puanı:20,000,000
    • Kalkan Puanı:20,000,000
    • Saldırı Puanı:10,000,30,000,50,000 kimi zaman da 50,000 den daha fazla bir vuruşa sahip
    • Hız Puanı:200
    • Vermiş Olduğu Tecrübe Puanı:819,200-1,638,400-2,457,800
    • Vermiş Olduğu Şeref Puanı:4,096-8,192-12,288
    • Vermiş Olduğu Uridium Miktarı:2,048-4,096,8,192
    • Vermiş Olduğu Kredi Miktarı:13,107,200-26,214,400-39,321,600

kucurbium gücünde bir yaratıksa zaten onu tek başına kimse kesemiyecektir büyük ihtimal grup kapısıdaki falkon gibi grup halinde kesilebilecek yaratık olcağını düşünüyorum vereceği uri miktarıda yüksek ve düşürmesi muhtemel çöpü sempromdan daha fazla bir güce sahip olabilir tabi bunlar sadece tahmini düşünceden ibarettir geçerliliği yoktur..

16. -solo2008-

-solo2008- User

bende senin düşündüğün gibi düşünüyorum eğer yaratığa x8 vuruyorsa lazer güçlü bir yaratık olmalı ki bu mermiyle keselim ve ödülüde buna deysin ama bunların hepsi BP'nin oyunları :) ne konuşsak boş

17. -solo2008-

-solo2008- User

arkadaşın dediği oldu :)

18. merhaba ben sadece gemilerin özelliklerine nasıl bakabilrim diye sorucaktım bana bu konuda yardımcı olurdsanız sevinirim iyi günler

19. Merhaba ,

İlk olarak farklı konulara yazmak yerine kendi konunuzu açmanız daha uygun olacaktır.

Açıklamalar / Sözlükler bölümünü incelerseni Gemiler ve Tasarımlar hakkında bilgilere ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.