yeni gelecek etkinlik

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ΞZБΞЯБФZΛЛ tarafından 6 Haziran 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bu etkinlikte venom ve diminisher modülleri neler istiyor birisi söyleyebilir mi ona göre uri veya ne gerekiyorsa kasalım

2. Krios

Krios Guest

Merhaba,

Etkinlik ile beraber etkinliğin Hedef kısmında geleceği düşünülüyor. Test sunucusu kapandıktan sonra bir değişiklik yapılmaz ise Hedeflerden elde edebileceksiniz.

İyi forumlar.

3. 30 oil
    10 hibrit işleyici
    10 mikrotransistör
    10 nano kondansatör istiyor %3 hız modülü için
    Yüzde 15 hasar modulü için ise 15 hedef tamamlamanız isteniyor .

4. bilgiler için teşekkür ederim hedefler kısmını yazan bir konu var mı

5. Viraaa

Viraaa User

enes test sunucuya giremedigim icin bilmiyorum.yeni gemi varmis sanirsam onun icin tam neler istiyor ?

6. Hocam hemen söyliyeyim :)
    Malzemeleri şu :
    500 Indoctrine Oil
    20 Hibrit İşlemci
    15 Mikro Transistör
    30 Nano Kondansatör

7. Viraaa

Viraaa User

bu gemi altin kaplamami ya.Bu ne boyle:) saol dostum.umarim azaltirlar malzemeleri.

8. ateistkeci

ateistkeci User

Masrafın masrafı bu gemi ne

9. Evet bence de baya pahalı çok çok abartı ya :(
    Bunu almayı aklımın ucundan geçirme ihtimalim temmuzda kar yağma ihtimalinden daha düşük öyle söyliyeyim :D

10. *mhmtaykn*

*mhmtaykn* User

İşim gücüm yok bir iki malzeme için oyuna para yatıramam. Kendimi sıkıntıya sokamam ben ne kazanacam hiç birşey kocaman his darkorbitin insan sömürgeciliği başka birşey değil.

11. the_flood

the_flood User

geminin özelliklerine göre istedikleri malzeme aşırı.malzeme listesi % 50 azaltılırsa ilgi çekici olabilir.bakalım düzeltme gelecek mi o_O

12. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Sizlerden gelen geri bildirimler çerçevesinde düzenleme olabileceğini hatırlatmak isterim :) Şuan bir bilgimiz bulunmamakta fakat ilerleyen günlerde etkinlik geldiği zaman değişiklik olup olmayacağını hep birlikte göreceğiz :)

İyi forumlar.

Minerva bunu beğendi.
  13. *mhmtaykn*

*mhmtaykn* User

Darkorbit ne yapmaya çalışıyor bilmiyorum ama ben bu oyuna artık kafa yormak ve cebimdeki parayı artık yatırmak istemiyorum benim için bitti.
    Lazer Kalkan Diroid seviye geliştirme hep uridium masrafı başka birşey değil.
    Havoc Hercüles topla ama 10 Spartan diroidini birleştirmek için bol bol kapı yap bölünme kristali topla birleştir.
    En kral gemi cayborg’du zor şartlar altında aldık verdiğim para yazık oldu solace geldi oyunun kral gemisi oldu.
    Darkorbit zamanında dengelemeye o kadar önem verseydi tüm gemilerin özellikleri aynı olurdu yada hiç olmazdı.
    Ben artık yoruldum. Darkorbit benim için bitti.

14. crazytr123

crazytr123 User

Kardeş kusura bakma ama kaçtır görüyorum sen pek bi ağlıyorsun.
    Darkorbit'in ne olduğu hususunda oyun kurucusundan modorötorüne, admininden normal oyuncusuna kadar herkes farkında ve bunu bilerek oynuyor. Kimisi PC si yüksek oyunları kaldırmadığından kimisi başka oyuna kafa yormamamk için velhasıl her ne sebepten olursa olsun oynayan oynuyor ve durumun ne olduğu hususunda herkes haberdar.
    Birakicam diyorsun bitti diyorsun e bitir artık bizahmet diyecem de gördüğüm kadarıyla bitiremiyorsun da. Dönüp dolaşıp geldiğin yer buysa lütfen oynunu oyna.

15. *mhmtaykn*

*mhmtaykn* User

Bu sefer daha kolay kolay dönmem wolksvagen golf aldım biraz onun tadını çıkartacam size iyi oyunlar.

16. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Oyuna yenilikler gelmeden gelişmeler yapılmadan sıradan ve monoton bir şekilde devam etseydi o halini çoğu kişi istemezdi ve oyunu oynamazdı. Gelen yenilikler sayesinde oyun tekrar tekrar canlanıyor ve bu sebeple oyuncuların içinde oynama, savaşma ve kasılma gibi istekler doğuyor. Bu sebeptendir ki yeniliklere açık olmanızı öneririm. Bu şekilde oyundan daha fazla zevk alabilirsiniz.

İyi forumlar.

17. *mhmtaykn*

*mhmtaykn* User

Oyunda zevkten çok param gidiyor ve gelişirken sıkılıyorum. Tüm gün karantina kapısı yapmak için hibrit elde etmeye çalışıyorum. Sonra eir kasıyorum. Bunları yaptıktan sonra uridium kasıyorum. Lazer kalkan ve diroid seviye geliştiriyorum çok saçma değil mi bana kalırsa öyle olduğunu düşünüyorum.
    Lazer kalkan ve diroid geliştirme ile mi uğraşacam yoksa kapı yapmak için uridium mu kasacam. Tabi bunları biran da her gün yapamadığım için %helix günlerinde uridium çekiyorum kapı yapıyorum. Sıralamadan tp ve şp rütbe olarak geri düşmek istemediğim içindir.
    Bence oyun gerçekten çok zorlaştı.

18. Emi0666

Emi0666 User

oyun uzay temalı bir mmorpg oyunudur ve şuana kadar p2w olmayan tek bir mmorpg örneği verebilmeniz mümkün değil ***, *** bunların başlı başına örneğidir bu oyuna yatırdıgın para açıkcası diğer oyunlara yatırcağının yanında çok düşük kalır. Ve dediğim gibi bu bir mmorpg oyunu oldugunu söyledim ne kadar legal olmasada ***, lazer kalkan geliştirmeden birşeylere ulaşabildiğin önerim şudur ki bence oralarda oynayıp hevesini atmalısın bu sayede hem böyle kanser olup hem kendini yormazsın hemde paran cebilde kalır ve ww golfün ile rahatça gezebilirsin :) eğer para yatırmadan oynuyacağım diyosanda ya ***oynayacaksın yada uzun süreler emek vericeksin :D

19. sil sil admin gelip oyun adı filan bir şeyler diyip uyarır şimdi

20. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Forum içerisinde başka oyunlardan bahsetmek yasaktır. Bu nedenle mesajınızı düzenlemiş bulunuyorum, lütfen tekrarlamayınız.

@ΞZБΞЯБФZΛЛ Sormak istediğiniz başka bir sorunuz yoksa konunuzun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.