Destek Yeni gelen 'Orcus' tasarımları

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve ERDALBAGGAL tarafından 14 May 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Forumda genellikle epionsmite osiris tasarımları gelince duyurusu yapılıyordu şu şu kapıda da çıkıyor falan diye ama orcus için duyurusu yapılmamış,

Bu yeni gelen 3 tasarım epion smite osiris diğer 3'lü tasarımlar gibi zetada kappada çıkıcak mı(yani çıkma ihtimali) ona göre zeta kappa yapıcam bilgi verirseniz sevinirim

saygilar..

edit:Az önce 2 delta 2 kappa 2 epsilondan 1 tane düşürebildim yani düşüyormuş,

Son düzenlenen: 15 May 2021
  2. ALDEBARAN.

ALDEBARAN. User

Orcus TasarımlarıYeni Orcus tasarımları mevcut: Epion Orcus, Osiris Orcus ve Smite Orcus. Dükkândan Black Light Şifre Çözücüler, Kararsız Parçalar ve Ebedi Parçalarla birlikte alabilirsin. Dilersen şansını Delta, Epsilon, Zeta veya Kappa kapılarında da deneyebilirsin!

Anasayfada gördüm bende onun yalancısıyım yaparsın çıkmaz sonra kızma bana :)

ERDALBAGGAL bunu beğendi.
  3. Sağol kardeşim cevabın için, onu bende gördüm de birde foruma sorayim dedim emin olmak için genellikle duyurularda paylaşıyorlardı göremedim

4. ALDEBARAN.

ALDEBARAN. User

Hazırda açık kapılarım var gireyim bakalım verirse paylaşırım seninle :) bu arada sanırım fear twd takipçisisin

5. Tamamdır dostum sağol :) haber verirsen sevinirim
    bu arada evet fear twd takipçisiyim :)

ALDEBARAN. bunu beğendi.
  6. ALDEBARAN.

ALDEBARAN. User

3 zeta 1 epsilon döndüm tasarım alamadım sanırım daha fazla şans lazım ama benden bu kadar umarım sen çıkartabilirsin :)

7. .BAŞAK.

.BAŞAK. Guest

Merhaba,

Konuyla ilgili yakın zamanda duyuru yapılacaktır.
    Şuanda tasarımlar Payment olarak alınabilmektedir.
    Anlayışınız için teşekkür ederiz.

İyi oyunlar dilerim.

8. 1 zeta 1 kappa 1 delta denicem bakalım çıkarsa yazarım buraya :D
    Teşekkürler fakat payment harici kapılardan da düşüyordu, onu emin olmak için konuyu açmiştim

9. Duyuru yapıldı mı ?

10. Nasıl yani oyun ana sayfasında kapıdan düşebilir yazıyor, yalan mı söylüyor ?, ne demek sadece payment olarak ?

11. 30 anahtar 20000 uri ile aldım ama yüklenmedi ne yapabilirim

12. .BAŞAK.

.BAŞAK. Guest

Merhaba,

Evet, tasarımları Delta, Epsilon, Zeta veya Kappa kapısına girerek kazanma şansınız vardır.

Hayır , bu konuyla ilgili sormak istediğiniz bir durum varsa sizlere yardımcı olabilirim.

Son mesajımda bu konuyla ilgili bilgi paylaşımı yapmış bulunmaktayım.

İyi oyunlar dilerim.

13. Evet sormak istediğim bir soru var. Önceki yazdığınızda sadece payment yazdınız. Şimdi kapılardan düşüyor dediniz. Şu dakikadan itibaren kapılara giriş yapsam düşme ihtimali var yani dimi ? Bir de kapılardan düşme oranı ihtimali hakkında bir bilgi var mıdır ? Teşekkür Ederim.

14. .BAŞAK.

.BAŞAK. Guest

Merhaba,

Önceki mesajımda bu konu hakkında ayrıntılı bir bilgi almak için yazmamıştım.
    Şuanda bir üstteki mesajımda yazmış olduğum kapıların içerisinden çıkma ihtimali vardır.
    Fakat kapılardan çıkma oranıyla ilgili bir bilgi alamadım , olasılığı hakkında bilgi aldığım takdirde sizlerle paylaşacağım.
    Dilerseniz siz kapı yapabilirsiniz , şansınız bol olsun :)

İyi oyunlar dilerim.

15. Teşekkür Ederim. Bende kapıları yapıp çıkarmaya çalışacağım. Kolay gelsin..

16. .BAŞAK.

.BAŞAK. Guest

Merhaba,

Rica ederim :)
    Sizlere de kolay gelsin.

İyi oyunlar dilerim.

17. Olasılık zaten sayısal loto gibi bu oyunda, ufaktan başlayayım ozmn, tasarım bulan arkadaşlar buraya da paylaşın da bizde nasiplenelim..

18. Bu tasarımlarda daha başlamadım da geçen gelen cyborg tasarımlarında 8 kappa dan 2 cyborg tasarımı çıkarmıştım epion ve smith cyborg tu belki işine yarar..

19. Bilgi için teşekkürler

20. 4 Zetada sıfır çektim, var mı bir şey bulan..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.