Yeni Gelen Plus Gemiler

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve ...V.EN.....ÜS.LÜ... tarafından 10 Kasım 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. yeni gelen goliiath plus citadel plus ve liberator plus için açıklama ne zaman yapılacak?.nasıl alacağız?.
    moduller uyum sorunu olacakmı yoksa kendine özgü modüllerimi bulmamız gerekecek?
    bir milyon uridyum gemi için çok değilmi.etkinlikte verilse daha güzel olmaz mı.çok zor ulaşmak bu şekilde...
    ayrıca 18 lazer 18 jeneratör çok fazla değilmi.orcus ve centurion devri kapanıyormu..

2. sadece birleştirden.arka sayfadan hangara eklendi gemiler bakabilirsin.
    1.000.000 Uridium
    500 IAC
    2.500 Çap
    1x Goliath GemisiBir kere12 saatGemikurtarıcı artı1
    1.000.000 Uridium
    2.000 Çap
    1x Kurtarıcı GemiBir kere12 saatGemiKale Artı1
    1.000.000 Uridium
    2.500 Çap
    1x Citadel GemisiBir kere12 saat

3. YARGU

YARGU Guest

Merhaba,

Kısa süre içerisinde duyuru yapılacaktır.

Birleştirden alabilirsiniz.

İyi Uçuşlar!

4. Bu gemiler için yeni modülelr mi düşünmemiz gerek modum?

Bu gemilere modül düşecek mi?

Bu sorular hala cevaplanmamış da bizi aydınlatırmısınız :)

5. Test sunucu açmadan oyuna eklemişler. Ayrıca oyunda bug kullanımı bu kadar artmışken ve bug kullanan hesaplar sıralama işgal ederken ve haksız rütbe kaybına uğrayan oyuncular varken oyuna yenilik eklemeleri de artık buna ne denir bilmiyorum

6. HeRKüL300

HeRKüL300 User

bu taş 2500 adet nerde bulucaz acaba ???

7. yeni gemiler için gelen taşları sevkiyattan alabilirsiniz.R Serileri topluyor.bu günkü güncelleme ile eklemişler.

benim diyeceğim.goliath plus sabit hızı 330..18 hız jenaraötörü ve beslemeyle hızı 612 ye çıkıyor..SPD-SPC1 hız modulude takılıyor yüzde 5 te ordan gelen hız desteğiyle çarksız 643 e kadar çıkıyor.

18 lazer yuvasıyla ve pet heat desteğiyle bu gemi yenilmez gibi birşey olacak.diğer gemilere ezici bir üstünlüğü olacak.oyun dengesi çok bozulacak.diğer gemiler çok güçsüz kalacak arkadaşlar.yine bir sürü oyuncunun gemiler için harcadığı emekler çöpe gidecek....

8. Pet heat yeteneği ne işe yarıyor ben hala çözemedim

9. emin değilim ama pet ısı seviyesi 4 yada beş olunca gemiye ekstradan vuruş gücü sağlayacak zannedersem.

birde şunu eklemek isterim yeni plus gemilerin 4 adet modul yuvası var.her şekilde tüm gemilerden üstün olacaklar.özellikle goliath plus öne çıkacak kanımca...

Dontforgetme bunu beğendi.
  10. Baya masraflı bir yenilik olmuş yalnız elimde 800k uri vardı hepsini r05 sevkiyata harcadım 1000 dimetrion bile toplanmamış 600 küsür dimetrion kasmışım :)

11. YARGU

YARGU Guest

yılmazcan47 bunu beğendi.
  12. YARGU

YARGU Guest

Merhaba,

Teknik ekibimiz üzerinde çalışma yapmaktadır. Kısa süre içerisinde yapılacaktır. :)

İyi Uçuşlar!

yılmazcan47 bunu beğendi.
  13. beklemedeyim grall

YARGU bunu beğendi.
  14. tahir_47

tahir_47 User

yine de bi orcus etmek zanndersem?? (npc odaklı konusuyorum)

15. orcus da dahil hepsinden üstün olacak bir gemi goliath plus...18 lazer yuvası 18 jeneratör yuvası 4 modul yuvası ve ekstradan hızı 330 ile başlıyor.hali hazırda yüzde beş veren sarı hız modulu da herkes de var hemen hemen..eski etkinliklerden kalan yüzde beş veren kırmızı hasar modulu ve mavi kalkan moduluyle birlikte kimse önünde duramıyacak.yakında forumda zaten görürsünüz.golith plusa nerf gelsin gemi tek atıyor diye yükselen sesleri..

tryhardD bunu beğendi.
  16. Tek atmazsa hiç şikayetçi olmam orcustan bıkmıştım bir değişiklik olur.

17. Eski goli modülleri plusa uyuyor mu acaba?

18. tryhardD

tryhardD User

Hani dinlenir mi bilmem ama orcusun aşırı üstünlüğünün çözümü bu değildi, yapılan daha fazla sorun yaratacak şu anlık modüller olmamasına rağmen 670-680 hızında geziyor bu gemi... Millet modülleri doldurduğunda olacakları hayal dahi edemiyorum, gelen gideni aratır misali. Eski gemilerin oynanmamasının sebebi tek gemi iken artık 2 gemi olacak teşekkürler... Mesela vega şimşek tasarımına nasıl bir plus planlanıyor cidden merakla bekliyorum bu saçma metada en az 850 hızla gitmesi gerekecek de... Sonra 1 sene içinde çıkardığınız disruptor, keres, retiarus bunların varlığı da unutuldu diye tahmin ediyorum şu hareketinizle de geri çıkamayacakları bir çukura itildiler. Bu kafayla devam edin ama sonra da niye eliyle oynayan kalmadı diye de ağlamayın TEKNİK EKİP!

19. kaptan34

kaptan34 Board Administrator Team Darkorbit

Hangi gemi için hangi sorularınız var ise belirtin. İçeriklerini açıklayayım. S.S.S henüz hazırlamadım: Pazar günü gün içerisinde müsait olduğum zaman hazırlamaya çalışacağım..