Yeni Gelen Plus Gemiler

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve ...V.EN.....ÜS.LÜ... tarafından 10 Kasım 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. tahir_47

tahir_47 User

orcusla goli plus'ı karsılaştıracak olursak npc hasarı bakımından orcus'un modüllerle üstünlüğü yine ağır mı basmış olacak? goli plus ile orcusun hasarını (npc) geçmek mümkün olur mu

2. 1. Goliaht Plus ile Goliaht arasındaki farklar bir tabloda + ve - olarak gösterebilirsiniz .
    1.a ) Kazandığı Buf Pet ve gemi arasında nasıl bir etki yaratıyor Neleri etkiliyor ?
    Can-kalkan-hız-kaçınma-kalkan emillimi/delme - Yusvit seviyelerine ek katkısı (Goliaht plus ile yusvit buff tablosu )

2. Citadel plus ve Citadel arasındaki yetenek sürelerinin farkı ve özelliklerin tablo olarak + ve - yönleri .
    2.a ) Prizmatik kalkan yeteneği Sadece kalkan için mi etkili yoksa avcı konfide kalkansız da etkili mi ?
    2.b ) %100 bir kalkan emilimi sağlar mı yoksa yine Darbe puanı hasar alır mı _?

3. Liberator plus ve liberator özelliklerin tablo olarak + ve - yönleri.
    3.a Başka bir oyuncu bu yetenekten faydalanabiliyor mu ?

Kolay gelsin eline saglık şimdiden .

Purgatory bunu beğendi.
  3. tahir_47

tahir_47 User

orcusun delmesi yeter diyip konuyu kapatmak daha cazip gldi pluslara nazaran

4. goliath plus için elimde sarı spc-spd1 yüzde beş hız modulu yine mavi yüzde beş kalkan ve yüzde 5 kaçınma modulu yine yüzde beş kırmızı hasar modulu ayrıca saturn için eski etkinlikten verilen yüzde 10 oyuncu hasar kırmızı modulu mevcut.güncelleme ile birlikte goliath plusa entegre etmişler.sadece yeşil dp modulu yok oda ileride bir etkinlikten gelir.bu moduller goliath plusa uymaktadır şimdilik.

5. kaptan34

kaptan34 Board Administrator Team Darkorbit

TL onayı henüz geldi. Önümüzdeki hafta hazır olacaktır..
    Soru eklemek isteyen oyuncularımız belirtebilir; aklınıza gelen farklı durumlar vs. belirtin denemelerini de yapalım. :)

yılmazcan47 bunu beğendi.
  6. tahir_47

tahir_47 User

üstte yazdım npc odaklı olarak orcusla karşılaştırma yapar mısınız

kaptan34 bunu beğendi.
  7. kaptan34

Purgatory bunu beğendi.
  8. tahir_47

tahir_47 User

9. kaptan34

gelmeyecek sanırım zaten mail onaylanmdı: labirent gelecekti haddinden erken bir şekilde geçiştirme dönemi olarak. Oyunda oldukça fazla sorun yaşandı. Paylaşmadılar. İleri tarihe erteleyerek etkinlik takvimini güncellemiş oldular. Test3 sunucusu açılırsa eğer orada inaktif hesap bırakın gelecek olan yenilikleri madencilik yolu ile bulabilirsiniz.. test1 ise yapılan arka plan güncellemeleri test4 içerik güncellemeleri olarak bilginiz olsun

10. tahir_47

tahir_47 User

:) yararlı bilgiler için teşekkürler tekrardan :)
    bu arada paylaşımı inceledin toplam 50npc hasarı yaptım demişsiniz. admin gemisi dimi o ne olur admin gemisi olsun

11. kaptan34

Evet kendi gemim :D

12. tahir_47

tahir_47 User

şuanki modum tam olarak bu:

isyanlardayım

kaptan34 bunu beğendi.
  13. kaptan34

yani yorum yok :D TR sunucusunda tek bende böyle bir gemi var şans değil bu bence :D

14. tahir_47

tahir_47 User

üstün admin yetkilerine bağlı bişey mi o halde. keşke benimde olsa.

modum bi sorunki etkinlikte benim ödülleri siz toplasanıza :)

15. kaptan34

Evet mevkim o yönde. :D
    Ama forumda helperim :D burada yetkim yok yetkim olan yerleri görmeyin :cool::p:D

16. Purgatory

Purgatory User

kaptan34 bunu beğendi.
  17. kaptan34

Tek tavsiyem var yine plus gemiler gelecek ancak yakın zamanda değil. Bu gelecek olanlar arasında hasar desteği olan gemi olacak. Elinizde hazır materyaller tutun. Birleştirde hemen modül birleştirerek harcama yapmayın. :)

titans___, markhumor.q ve Purgatory bunu beğendi.
  18. tahir_47

tahir_47 User

yetkili olmak yada olmakla alakalı bi durum değil ki modum takılıp eğlenmeye çalışıyoruz ama sizin gibiler kursağımızda bırakıyo sağolsunlar. %50 nedir ya gidip duşta ağlayasım var :D

19. kaptan34

tamam tamam modülü siliyorum sorun yok siz üzülmeyin. :D

20. tahir_47

tahir_47 User

yok ya neden siliyonuz bana yollayın :D