Yeni Gelen Plus Gemiler

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve ...V.EN.....ÜS.LÜ... tarafından 10 Kasım 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. kaptan34

kaptan34 Board Administrator Team Darkorbit

ID alayım :D

2. Purgatory

Purgatory User

Şimdiye kadar sadece 1 ebedi kapı yaptığımı, gelen etkinliklerden de orcusa hiç hasar modülü düşüremediğimi düşünürsek, bu yenilik en çok bana yarayacak sanırım. Harika bilgiler veriyorsunuz hasar desteği olan gemi gelene kadar beklemedeyim. Ne yapsam modum başvursam mı, beni senin yanına verirler mi acaba :D

3. tahir_47

tahir_47 User

atarım id modül gelmez küserim

4. kaptan34

Siz gelin ben sizi benim bölümüme aldırırım. :)
    Üzülmenizi istemem modül taktiği yakında Burada olacak. (link henüz eklenmedi :D )

Purgatory bunu beğendi.
  5. tahir_47

tahir_47 User

günde ortalama kaç saat aktiflik bekleniyo?
    veee linkten daha basit ne var :D hiç geciktirmeden paylaşmanız lazım :D

6. kaptan34

Ben istediğim zaman aktif oluyorum. :D
    Gönüllü ve zevkine yapılan bir durum bu. Link sonra herkes unutunca eklenir :D

7. tahir_47

tahir_47 User

modum herkesin faydalanması daha iyi değil mi? ülke zaten bu yüzden bu durumda değil mi? bencilliğimizden?
    paylaşmak güzeldir...

8. kaptan34

Adminlerin bilgi sizdirmasi yasak değil mi ya banlarim vallaha o kimse :D:rolleyes:

9. tahir_47

tahir_47 User

bilgi sızdırmak değil sizinde dediğiniz gibi Modül Taktiği :) bir oyuncu olarak totemlerinizi diğer oyuncularla paylaşmanızı kim yasaklayabilir... koskoca kaptan34 taktik paylaşmıcakta yargu mu paylaşacak pehhhh :D:D

kaptan34 bunu beğendi.
  10. kaptan34

Forumda yetkili değilim çok konuşuyorsun al sana ban yapabilirler :p:D

11. tahir_47

tahir_47 User

modların hiçbiri o tarz bi terbiyesizlik yapacak insanlar değiller. siz paylaşımları yapın :D

12. kaptan34

Evet forum moderatör arkadaşlarım beni pek sevmese de ben onları seviyorum :D :cool:

13. tahir_47

tahir_47 User

konumuz sevilip sevilmemek değildi modum sürekli farklı konu açma peşindesiniz neyse istemiyorum artık falan. güzel ülkemde ne zaman bitecek bu hep ben söylemleri bilmiyorum ki... darıldım cidden

14. titans___

titans___ User

faydalı bir bilgi zaten IAC yok , hem modül çıkar mı diye uğraşıp duruyoruz ben de Holo kullanıyorum 2 modül var biri hız diğeri Lazer Hasarı veren modüller , Orcus hız düşünce PVP işi bitirdiler ne yapalım, iyi kaçıyor Holo da sade uğraşıp kaçıyorum , bu da bir şey öbür türlü salise de patlamakdan iyidir bir modül daha lazım belki sene ye çıkartırım , etkinliklerden falan işte.

Son düzenlenen: 28 Kasım 2021
    kaptan34 bunu beğendi.
  15. ΛΣƘ

ΛΣƘ User

Modum, bugün konuşmaların hepsini okudum bu başlık altında ve modül taktiği linkinizi dört gözle bekliyorum. Biz oyunculara güzel bir katkı sağlamış olursunuz :) Bir de şey sormak istiyorum, orcusa çıkan modüllerde belli bir sınır mı var? Mesala orcus için en fazla %5 hız dediğiniz ikiye katlayınca %10 olur ama plus gemilerde %10 dan fazla çıkabilir dediniz. Bu durum hakkında bilgi verebilir misiniz, şimdiden teşekkürler. :)

16. kaptan34

Selam,

Bunun için bir sınırlandırılma getirildi. Bu duyurulmadı; ilk çıktığında biliyorsunuz ki herkesin elinde çok yüksek istatistiklere sahip modüller vardı. Plus gemisi için örnek veriyorum; %20 hasar modülü düşürebilirsiniz. Ancak orcus gemisi için aynı durum söz konusu olmayacaktır. x2 olduğundan %40 olması oldukça sorun yaratırdı. 4 modül üzeriden düşününce yüksek istatistikler ile orcus metasının ileride biteceğini düşünüyorum. Herkesin elinde henüz Plus gemisi olmadığından dolayı bu gemilere özel kararsız modülleri de yok. Bu gemiler için daha özel kararsız modüllerin de geleceğini düşünürsek; yeni plus metasına hoş geldiniz. :)

titans___ bunu beğendi.
  17. titans___

titans___ User

Beklemek gerekiyor ben çok kişiye sordum lazerleri 20 yapmıyormusunuz , yok dediler bu oyunun ne yapcağına güven olunmuyor yıllarca millet Lf4 için debelendi bende dahil ben kapsül çekilişinden 10 gelişmiş gelmişti de bir Herkül çıkmadı o ara Kampanya yaptılar da para ile tek Herkül almıştım , bunu anlatınca para ile mi sattılar diye şaşıran da çok oluyor kısa sürelipğine sattılar babasının hayrına değil bu oyun her şey para peşindeler , şimdi çift öift çıkartıyorlar düşün ne kadar canımı sıkıyor önce den yaptıkları neler var mesela zorluklar kısmında ki görevlere bakarsanız aşırı az ödül veriyor , hem bir ara korsan haritalarında ki yaratıklar her yerdeydi bizim servırda iç klan savaşları aşiretlerin diyelim atışması eksi yeme de yok kamufule olan BOSSLOKUM, BOSTALON çalanlar , Sab ve Aniler, Baracuda kami atar kamufule bozarlar tam bosu kesmeye az kalmışken , sonra geliştirmeler ile ilerleyince geri sıkınca sen neden sıkıyorsun diyorlar dı özelden acaba neden ha şimdi eskiden Team Speaklerde birbirlerine neler diyenler şimdi Can Ciğer Kuzu Sarması olmuşlar , Büyük Lokma Ye Büyük Konuşma demişler eskiden boşa dememişler gerçi ben de hilecilere ettiğim laf yüzüne 6 ay ban yedim chat banı napalım.

18. kaptan34

Kimseyle chatte tartışmaya gerek yok.. gelişim konusunda oyun devamlı üstüne ekleyerek ilerlemeye devam ediyor. Geride kalmamak adına gelişmeyi kaçırmamalısınız. Eskiden 10 ad. Hermes tasarımı etkinlik ile çok basit bir şekilde alınıyordu; almayan oyuncular veya kaçıran oyuncular delta kapısı yapmak zorunda kaldı. Bu bence önemli bir örnek. Kararsız modüller de aynı şekilde materyalleri elinizde tutmanızı bu plus gemileri işinize gelmiyorsa yeni gelecek olanlara hazırlanmak mantıklı olacaktır.

Burası tamamen gelip gelmeyecegi kesin olmayan içerik bilgisidir!

Cyborg gemisi plus güncellemesi ile birlikte eklenen yeni yetenek dengelenen hız ve yeni jeneratör + silah slotlarina sahip olacaktır.
    Yeni yetenek; hüküm(çevirisini çözemedim).
    İşaretlenen oyuncu hız ve vuruş gücünde azalma yaşar. Ema ile bozulmaz alınan hasar belli oranda darbe puanına iletilir.
    (Bu yetenek en sevdiğim son açıklama oldu aslında citadel ile kalkan koruma dönemi geldiğini düşünürken darbe puanının önemi de tekrardan ortaya çıkıyor. Bu sayede berserker gemilerine ufak bir darbe vurmuş oldu.)

Dontforgetme bunu beğendi.
  19. titans___

titans___ User

Ben tartışmam zorlamam boşa çenemi yormam bir ben akıllı değilim herkesin kendi seçimleri olduğunu düşünüyorum kimseye ukalalık etmiş olmayım hile dalavere ile bilgisayarda oyun oynayanlara karşılık chat de cezası gereken bir şeyler yazdığımı anlatmak istemiştim , sanal da veya reel de kimseye akıl vermem de kibarca güzellikle anlatıyorum bunu benim o kişilerle sade vebal benden gitsin sorumluluk kendilerine ait olacaklardan . kibarca anlatırım ben hiç bir şekilde uyarılarıma kulak asmayanların beni mesul tutmalarını kabul etmiyorum, red ediyorum bu kişiler birilerine veya kendilerine güvenip yaptıkları sonra sen bunu neden yaptın denmesi komik , servırda ki klanlar sen neden karışıyorsun denmesi süper saçma geliyor karın ağrım var haz etmiyorum belki de hile kullananlardan , muhattap olmak değil kötü kelime kullandım sadece ceza gerektiren chat banı aldım zaten en fazla kod var mı diye bakarım sorarım etkinlik için hades yapmak gerekiyordu bu tür şeylerde konuşurum bakın insanlar kendi yaptıkları sonrasın da geri dönüş alırlar hoşlarına gitmeden önce birini bititririz biz bunu derlerse bunların bir şeyine güvenilir mi _?Laf ağızdan çıkar erkek adam olup o lafın arkasında durulmuyor ellerinden geleni ardlarına koymasınlar boşa insanları kandırmayım sevmediğim bir şey bir insan dün başka bugün başka olmasın gevşek ,cıvık diye kavramlar vardır mesela konuyla alakalı mı blemedim.