yeni gelen promethus lazer görevleri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KOMA..SE..BIRA tarafından 6 Ocak 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. yaw aylardır oyunda hiçbir şeye sıkmayıp birktirdiğim sepromu sayenizde iptal etmek zorunda kaldım görevler yapıldıkça yenisi açılıyor ve siz en ilk göreve lazer ve roketlere sarı taş at demişsiniz okadar oyuna girmeyip de biriktirdiğim sepromu sayenizde sıfırlamak zorunda kaldım.

şimdi çıkıp niye sıfırladın demeyin o görevler sayesinde yeni çıkan gemiden alan oldu.o bl haritalarında rahatça kasılanlar,lazerlerini fulleyenler oldu ve ben o kadar bekledim belki değiştirirler görevi diye ama darkorbit bildiğimiz gibi hiç de değiştirmedi zaten 3 kuruş seprom birikiyor onuda çıkmışsınız en önemli görevde sarı taş atacaksın diyorsunuz hiç düşünmeden mi getirdiniz bu görevi.

içim gitti o kadar sepromu iptal edip sarı taş atarken :( :( :(

Son düzenlenen: 6 Ocak 2019
    Düzenbaz, Sempatik.57 ve .maxpayne bunu beğendi.
  2. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Karaşimşek etkinliği hakkındaki geri bildirimlerinizi lütfen buradan yapınız, bu şekilde yorumlarınız amacına daha uygun olacaktır. Ayrıca bu görevleri yapıp yada kişinin inisiyatifinde olduğundan beslemenin bitmesini bekleyebileceği gibi beklemeden de sıfırlayarak yapabilmektedir.
    Konuya gerekli cevap verildiğinden ve geri bildirim konusuna yönlendirme yapıldığından kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Son düzenlenen: 6 Ocak 2019
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.