Yeni gelen tasarımlar hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ERDALBAGGAL tarafından 20 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar uzun bir süredir oyuna girmiyorum.Oyuna bir çocuk pet tasarımı driot tasarımı ve gemi tasarımı çıkmış..

Bunların oyun içindeki görüntüsünü görebileceğim resim.oyun içi resim veya forumda konusu varmı ?

özellikle şu 250 bin uridiumluklardan kırmızı ve yeşil spekturumu merak ediyorum..

Umarım konuyu doğru yere açmışımdır.Ve umarım sorum anlaşılmıştır.

2. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Forumda bir yerlerde olacaktı ama uzun zamandır ilgimi çekmeyen şeyleri derinlemesine inceleyip araştırmıyorum. :)

3. Arkadaşalar başka bilgisi olan varmı ?

4. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Açıklamalar/Sözlük ve Etkinlik SSS bölümlerine bir göz at istersen.

5. takemyhard

takemyhard User

oyundaki gemileri tasarımları droitleri ekipmanları anlatan bi bölüm yapsalarya forumda olazmı?...

6. Tartarus dışında biliğim kadarıyla hepsi görsel tasarımlar. Bu sebeple fazla ilgi çekmediğini ve arkadaşlarında yardımcı olamadığını düşünüyorum. Tartarus görüntüsü dışında özellikleri olan bir gemi. Yeni özellikleri olan lazer ve kalkanlar konuşuluyor ve dağıtııyor . Bunların dışında pet ve droid tasarımları görsel tasarımlar tp şp darbe kalkan ve vuruşa + getirileri bildiğim kadarıyla yok.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.