Yeni Gelen Yeniliklerden Sonra İzlenmesi Gereken Yol Önerisi

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve byeno7 tarafından 13 Mart 2026 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Tags:
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. byeno7

byeno7 User

Yeni Gelen Yeniliklerden Sonra nasıl bir yol izlemeliyim tavsiyeniz nedir?

Solace+, Citidal+, G+, Solaris+, Pusat+ ve Orcus gemilerim
    pro lazer full hem gemi hem de pette 16 lvl
    2 tane hydra 16 lvl

birkaç kapı eklenmiş kafam karıştı hangisine öncelik vermeliyim.

2. KAÇ SENEDİR OYUNA GİRMİYORSUNUZ BİLMİYORUM FAKAT

2025-2026-MART ARASINDA Oyuna o kadar fazla PAYMENT yenilikleri geldi ki büyük ihtimalle zamanında sıralama oynadığınız gemi çöp kıvamına gelmiştir.

Öyleki Sadece 1 sene içerisinde

Darkorbit Unity' istemciyi çıkardı ama hala 1 senedir onarılmayan buglar mevcut
    2 kere Fiyat güncellemesi geldi.
    Fiesta-Dse-Açgözlülük girdapları gibi toplasan 1 kere girmediğim kapılar çıktı.
    Trinity sınavları isimli bir sezon bileti tarzı birşey çıkarmışlar Ama çok pahalı( PAHALI 600 KÜSÜR TL)
    Galaksi Yolculuğu isminde bir etkinlik geldi Para ile ful yaptığında ortalama 10-15 bin tl para vermen gerekiyor sanırım karşılığında çok iyi şeyler alıyorsun özellikle de şuanda oyunun en iyi lazeri olan LF5-MORTİFER Parasız maximum 7-8 Seviye gidebiliyorsun.
    Yeni lazerler geldi LF5 ve özellikle LF5-MORTİFER

Parçacık Topları ve cephanelik klidi tarzı birşey geldi Gemiye roket atar tarzı birşey takıyorsun acayip hasar veriyor özellikle npc avında da çok işe yarıyor mesela işaretlemediğin npc'ler bile sana kırmızı yandırıyor
    Fakat bu parçacık toplarını almak için mor renkli (PARA İLE SATILAN) Cephanelik kuponundan alman gerekiyor. Ben 2-3'bine yakın Sarı jetonlardan kullandım. Daha bir tane bile parçacık topu düşüremedim. Düşüren varsada yazsın.
    Yoğunlaştır İsmi ile birşey gelmiş ne olduğunu bilmiyorum çünkü daha bir tane bile PARÇACIK TOPUM yok. Sanırım birleştirdeki modül şeyi gibi bir özellik daha iyilerini denk getirip yapmaya çalışıyorsun

Yeni gemi RETIAURUS PLUS geldi.

Unuttuğum başka şeyler varsa isteyen yazabilir.

Şuanda oyun tam anlamıyla bir PAYTO WİN eskiden de böyleydi her zaman da böyleydi fakat 1 Sene içerisinde bu nirvana noktasına ulaştı. Oyuna sadece kayıt yapmak bedava gibi bir ibare koymaları daha iyi olur.

Hile hurdaya bulaşmadan şu özelliklerin hepsini kullanarak bir gemi yapsan en az oyuna 150-200 bin tl para yatırman gerekiyor. Kaldıki bu yatırdığın para yine bir işe yaramayacak çünkü oyundaki bug & tren & hileciler sana rahat vermeyecek. Ve aslada bannlanmıyorlar.

Botu saymıyorum bile çünkü darkorbit Kendi botunu çıkardı ama tabiki İllegal Bota göre çok kötü ve yetersiz durumda 2018 yılından beri düzeltilmeyen bugları söylemiyorum bile kişiler listesinin dakika başı açılıp kapanması oyunda havai fişek emoji attıktan sonra konfi değişiminin donması gibi ufak defek sorunlar yaklaşık 8-9 yıldır devam ediyor.

6000 Tl'yi geçen payment öğelerini saymıyorum bile.

Klan savaşları ise tam gaz devam ediyor 2-3 tane işsiz güçsüz klan mesai saatleri bitimi sonrası evlerine gelip PRİME TİME'de tutucu trenler ile pvp haritalarda citedal plus- solace plus komboları ile birazcık eğlenip sonra chatte terör estirip kendilerini en iyi oyuncu sanıp akşam kapanışta bir tabak tarhana çorbası içtikten sonra fabrikada'ki mesailerine devam ediyorlar.

İyi forumlar dilerim

3. byeno7

byeno7 User

aşağı yukarı 1,5 sene oluyordur ara vereli. Steame gelince oyun bir bakıyım dedim yenilikler filan belki eğlenceli olmuştur diye ama baya karışık... Lazer konusunu araştırdım çok kalabalık sağlam bir pvp olsa lf5M ve oddy lazer iyi olurmuş, onun dışında galliba hala prolar en iyi lazermış... Parçacık Toplarını kasmak mantıklı galiba ama ben bu oyuna hiç para yatırmadım ve yatırmayı düşünmüyorum o yüzden elde etmesi zor olacak herhalde savaş biletine filan gelmezse... Şöyle birkaç hafta takılırım bir etkinliklere bakarım sararsa devam ederim, sarmazsa bırakırım yine... Oyunu yapanlar sadece unitye odaklansa belki buglar filan düzelir ama hem unity hem de flash tabanlı istemci aynı anda uğraşıyorlar ve oyunun içine ediyorlar

4. Tarhana detayında patladım on numara yorum olmuş, oynun son hali ne yazikki içler acısı, bütün saçmalıklara rağmen oyun iyice p2w hale geldi.

Dontforgetme bunu beğendi.
  5. Biraz da laf sokmam lazımdı tutamadım kendimi :D AMA NE YAZİK Kİ GERÇEK. :D

6. Erlik

Erlik S-Moderator Team Darkorbit

Selamlar,

Oyunun mevcut durumu, teknik aksaklıklar, LF5-MF gibi yeni ekipman dengeleri ve ödeme sistemleri hakkındaki bu kadar detaylı geri bildirimleriniz için teşekkürler. Gözlemlerinizin topluluğumuz için ne kadar kıymetli olduğunu anlıyoruz.

Ancak, bu başlık altındaki tartışmanın esas amacından saparak genel bir sitem ve şikayet platformuna dönüşmesi, forum düzenini korumamızı zorlaştırmaktadır. Paylaştığınız teknik aksaklıklar (Unity hataları vb.) için hangi sürümü kullandığınızı kontrol etmenizi ve sorunların her iki istemcide de devam edip etmediğini bizlere bir destek bileti üzerinden iletmenizi rica ederiz.

Geri bildirimleriniz not alınmıştır; fakat konunun daha fazla amacından sapmaması adına kilitliyorum.

İyi forumlar..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.